aoc-monitori
TV-Monitori

AOC-ovi monitori stižu na CeBIT 2013

Na prestižnom međunarodnom sajmu informacionih tehnologija predstaviće se najprodavaniji monitori i vodeći noviteti renomiranog proizvođača monitora – AOC

Stručnjaci iz AOC-a i ove godine nastavljaju s predstavljanjem najznačajnijih inovacija na najvećem svetskom sajmu informacionih tehnologija, CeBIT, koji se već 25 godina održava u nemačkom gradu Hanoveru. Tako će se od 5. do 9. marta, svim posetiocima predstaviti trenutno najprodavaniji AOC modeli, kao i vodeći noviteti u ovoj godini.

aoc-monitori

Novitet koji će se premijerno lansirati na samom sajmu odnosi se na 29″ monitor dizajniran u Cinemascope formatu. Model oznake q2963Pm poseban je po dizajnu i formatu slike 21:9, a u isto vreme idealan i za veliki prikaz filmova u zajedničkom Cinemascope formatu. Dodatno široki UWHD model (2560 x 1080 piksela) posebno je prilagođen uređivanju teksta i fotografija koje ostavljaju dovoljno prostora na desktopu za simultano korišćenje.

Od istaknutih i već prisutnih na tržištu, na sajmu će biti izložen i g2460Pqu model monitora koji će sigurno razveseliti ljubitelje kompjuterskih igrica. Ističe se izvanrednom brzinom i opremom koja je posebno prilagođena za najzahtevnije izazove igrača. Sa refresh rate-om od 120 Hz, ekranom dijagonale 24″, sa 1920 x 1080 piksela, i vremenom odziva od samo jedne milisekunde, ovaj model pruža nezaboravno iskustvo igranja igrica. Takođe, sadrži i četiri USB ulaza integrisana u sam okvir monitora, kao i kompletan niz priključaka (VGA, DVI, HDMI i DisplayPort) potrebnih za potpuni doživljaj igranja.

Ergonomski IPS model i2360Phu namenjen je poslovnim korisnicima i prepoznatljiv je po specifikacijama koje pružaju lakše obavljanjanje svakodnevnih poslovnih obaveza. Značajna ergonomska fleksibilnost ovog modela omogućava podešavanje visine, nagiba, okreta i pivot funkciju, a velika povezanost, pomoću integrisanog USB hub-a, ovaj model monitora čini idealnim za poslovne izazove.

Modeli i2369Vm i i2757Fm neće razočarati ni najveće poklonike Androida. Uz veliki format zaslona Full HD, vrhunski IPS panel koji pruža izvanredan kvalitet slike, takođe poseduje i MRT utičnicu koja omogućava spajanje mobilnih gadgeta direktno na veliki ekran i bez upotrebe kompjutera. Model i2757Fm se može istovremeno pohvaliti i pametnim dizajnom s odvojivim postoljem, a i2369Vm širokom lepezom konektora uz koje se ovi modeli monitora mogu poistovetiti s inovativnijim gigantskim Androidima.

CeBIT

CeBIT je najveći svetski sajam u Hanoveru na kojem se predstavljaju digitalna, IT i telekomunikaciona rešenja, kako za dom, tako i za radno okruženje. Kao internacionalna platforma za umrežavanje i praćenje noviteta u IT industriji, CeBIT već 25 godina privlači sve ljubitelje tehnologije kao i korisnike iz raznih industrija, veleprodajnog/maloprodajnog sektora, specijalizovanih prodavnica, banaka, servisnih usluga, vladinih agencija i naučnog sektora.

 

Leave a Reply