TV-Monitori

ASUS Designo LCD monitori

ASUS je sredinom marta predstavio još jedan model u sjajnoj „Designo“ liniji serije LCD monitora koji se ističuprefinjenim tehno dizajnom.

Monitor sa oznakom LS246H nastavlja u istom stilu kombinujući stil i performanse. Prema rečima ASUS-a prilikom dizajniranja nove serije monitora rukovodili su se stilskom vežbom na temu kontrasta brojeva 0 i 1, želeći da istaknu digitalnu prirodu uređaja, kombinujući pri tome prave i čiste dizajnerske linije sa kružnim oblicima pri čemu je sam panel proizveden u ultra tankoj tehnologiji.

Designo serija monitora poseduje prstenasti naslon – podnožje koje omogućava korisnicima da upotrebom samo jednog prsta podese željeni ugao gledanja. Ni ostale karakteristike nisu ništa manje impresivne: odnos kontrasta iznosi 50.000:1, vreme odziva je 2ms, a tu je i ASUS Splendid tehnologija kalibracije boja i osvetljenja za besprekoran doživljaj prilikom reprodukcije FullHD 1080p video materijala.

Za kraj tu je i činjenica da se prilikom proizvodnje ovih monitora koristi i do 50% manje štetnog materijala dok sam monitor troši 40% manje energije od prethodne generacije LCD modela.

Leave a Reply