TV-Monitori

ASUS predstavlja LCD monitore za rad i zabavu koji štede energiju, na sajmu CeBIT 2009

Mnoštvo inovativnih rešenja i prvi bežični Monitor na CEBIT-u 2009

ASUS, kompanija koja je vodeći proizvođač u proizvodnji LCD monitora, sa ponosom Vam predstavlja LCD monitore, izrađene, ne samo da Vam obezbede prijatan rad korisnicima, već i štite životnu sredinu. Ovi LCD monitori predstavljaju veliki skok napred u proizvodnji monitora, i kombinuju savremeni stil i inovacije koji ga približavaju korisniku.

EzLink Serija – Radite lakše i brže uz bežičnu vezu

ASUS bežični LCD monitor je velika novina na polju dizajna posvećenog korisniku, omogućujući profesionalcima koji su minimalisti po pitanju povezivanja monitora sa desktopom ili notebook-om. Nova generacija EzLink tehnologije omogućuje korisniku da se poveže ili putem Wireless Host Controller Interface (WHCI) ili putem Wireless USB HWA (Host Wire Adapter).

VH192C i VH196 “zeleni” monitori koji štede energiju

Prateći ciljeve ASUS zelene inicijative, koja je posvećena očuvanju životne sredine, ASUS je proizveo VH192C i VH196 LCD monitore koji u velikoj meri štede energiju. Ovi monitori su izrađeni sa niskim nivoom žive . Optički film omogućuje kristalno jasnu sliku bez žrtvovanja svetlosti.

Sa okolinom na umu, ovi monitori su izrađeni procesima sa malom upotrebom žive i kao pozadinsko osvetljenje se koriste samo dve lampe smanjujući potrošnju energije za 20%. Optički film omogućuje kristalno jasnu sliku bez žrtvovanja svetlosti. dok tehnologija kontrole formata slike donosi 4:3 izgled slike ili prikaz preko celog ekrana za jasnu i dinamičnu sliku bez zakrivljenja

Leave a Reply