TV-Monitori

BenQ LED monitor skrojen 27” BL2710PT za CAD/CAM korisnike

BenQ danas objavljuje lansiranje prvog LED monitora konstruisan za profesionalne korisnika CAD i CAM softvera: model BL2710PT. Određen za dizajnere, arhitekte i inženjere čiji rad se nalazi u okruženju koje zahteva izuzetne napore u mehanici, automobilskoj industriji, industriji, arhitekturi, vazdušnom prostoru, brodogradnji i čak animaciji, model BL2710PT karakteriše najveće performanse ekrana današnjice sa veličinom od 27″, 2560×1440 WQHD, 100% sRGB, AHVA Panel displejem i BenQ-ovim ekskluzivno dizajniranim režimom CAD/CAM Mode, Displej Pilot OSD (prikaz na ekranu) softver i kontrolor koji poništava treperenje pozadinskog osvetljaja. Sa ovim monitorom korisnici su obezbeđeni sa preciznim bojama, preciznošću i doslednošću koja ima treba da rade na poslu kritičnim po bojama uz optimiziranu korisnost, produktivnost i komfor.

BenQ-BL2710PT LED monitor

BenQ BL2710PT profesionalni CAD/CAM monitor koristi 100% sRGB AHVA Panel displej sa visokom rezolucijom od 2560×1440 WQHD i brojem priksela visoke gustine – nudeći korisnicima preko 77% vise radnog prostora za prikazivanje grafičkih aplikacija i sa značajnom preciznošću gama boja i preciznim gledanje u poređenju sa 1920×1080 Full HD displejem. Režim CAD/CAM je jedinstvena karakteristika inkorporisana za kalibracije podešenja boja monitora za prikazivanje grafike sa mnogo detalja koja pokriva industrijske standarde. Softver Display Pilot, koji je takođe specifično dizajniran za korisnike CAD/CAM softvera, omogućava brzo i lako podešavanje OSD-a.

Štaviše, softver obuhvata dve jedinstvene funkcije, Auto Pivot i Desktop Partition, za dodatnu korisničku udobnost i efikasnost. Kao i svi ostali BenQ monitori, model BL2710PT ne treperi pomoću kontrolora za poništavanje treperenja pozadinskog osvetljaja, koji eliminiše LED pozadinsko treperenje ekrana iz bilo kog nivoa osvetljaja, da vam obezbedi najkomfornije iskustvo u radu.

Leave a Reply