TV-Monitori

BenQ LED monitor XL2410T za igru na 120Hz

Širom sveta poznat proizvođač digitalnih monitora, kompanija BenQ sa ponosom objavljuje lansiranje svog LED monitora za igru od 23,6 inča (proporcija 16:9) XL2410T. BenQ shvata da je za vođstvo i ponudu istinskog i profesionalnog monitora za igru potrebno razumeti način razmišljanja i potrebe igrača. Da bi postigao ovaj cilj, BenQ je započeo saradnju sa firmom ZOWIE, proizvođačem igračkih konzola. BenQ je pozvao ZOWIE igračke timove da se uključe u razvoj i testiranje proizvoda. Uz njihovu pomoć, XL2410T može biti istinski, profesionalni LED monitor za igru – uz nekoliko režima prikaza za igranje – FPS režim (puca prva osoba) koji je razvijen zajedno sa legendarnim Counter-Strike igračima – Emilom “HeatoN” Kristensenom i Abdisamadom “SpawN” Mohamedom.

Svaki ozbiljan igrač zna da se zbog kašnjenja može izgubiti igra; XL2410T je dizajniran da brzo reaguje na akciju, pa kašnjenje hardvera više neće biti razlog vaše nervoze. XL2410T ima frekvenciju osvežavanja od 120Hz radi veće preciznosti, malo ulazno kašnjenje tako da se pucanje može bolje sinhronizovati sa slikom na ekranu, 2ms brz GTG (OverDrive) znači da korisnici mogu jasno da vide konture svojih neprijatelja, bez zamućenja, i dinamički kontrastni odnos od 10,000,000:1 za detaljnije slike i jasnoća kako mračnim tako i u osvetljenim situacijama: Sve to i BenQ-ova tehnologija režima igre daje igračima ogromnu prednost.

XL2410T ima inteligentan dizajn i ima jedan cilj – pobedu. Na monitoru se nalaze dva vruća tastera: jedan menja režim prikaza: puni; proporcija; overscan; 1:1; 17”; 19”; široki ekran 19” i široki ekran 22”. Drugi vrući taster podržava funkciju Pametno skaliranje koja omogućava korisnicima da podese veličinu slike originalnog signala na površinu ekrana. Sa funkcijom režima prikaza, korisnici mogu da igraju na rezoluciji na koju su se navikli na svom prethodnom monitoru ili da podese veličinu ekrana na onu koju koriste članovi njihovog tima radi lakše komunikacije i određivanja. Iz opsega BenQ režima prikaza za igru korisnici mogu da izaberu FPS režim koji omogućen zahvaljujući saradnji sa dve legende u svetu igara – HeatoN i Spawn – kao najbolje podešenje za pucačke igre, ili režime za dva korisnika sa još prilagođenijim i posvećenijim postavkama.

XL2410T je pravi LED monitor za ekstremnu zabavu. 3D-ready (NVIDIA 3D Vision sertifikat); slika po slika (PBP); kvalitetno povezivanje (D-sub; DVI-D-DL, HDMI) i funkcija podešavanja visine su tu da korisnicima ponude zabavu i komfor. Slika po slika (PBP) je funkcija koja omogućava korisnicima da na ekranu, jedan uz drugi, prikažu dva programa.

Leave a Reply