TV-Monitori

BenQ M2400HD monitor sa full HD podrškom

Sa neprestalnim naporom da bude ispred konkurencije u areni vizuelne tehnologije, BenQ  predstavlja prvi u svetu 24″ monitor sa punom HD rezolucijom i 16:9 formatom – potpuno novi standard personalne audiovizuelne zabave i najviše vizuelno iskustvo u prefektnoj slici za vašu dnevnu sobu.

Ovi impresivni monitori vam pružaju ultimativnu slobodu u digitalnom carstvu, omogućavajući vam da surfujete sajber prostor sa lakoćom i priključivanje najnovijih video uređaja kao što su HD kamkorderi, PS3, Blu-ray DVD i MOD. Štaviše, neverovatan kvalitet slika sa 100% zbijenim pikselima vas oslobađa od uznemiravanja prouzrokovanim od izobličenja slike i crnih traka, omogućavajući vam da se potpuno unesete u svet digitalne zabave.

Nudeći više nego perfektne vizuelne performanse, dizajneri u BenQ su se posvetili da postignu odličan dizajn koji će dopuniti vaš savvremeni način života.

BenQ vam nudi najvernije slike sa svojim vodećim u svetu LCD monitorom 16:9 formata, zadovoljavajući svaki vaš vizuelni osećaj sa najvernijim slikama i stavljajući vas u vođstvu u digitalnom svetu.

Kada tradicionalni LCd monitor formata 16:10 obrađuje 16:9 signale u stvaranju pune HD rezolucije, on to radi obično na dva načina. Prvi način je da razvuče sliku što prouzrokuje izobličenje slike. Drugi način je da pokrije ostatak slike upotrebom horizontalnih crnih traka. Bilo koji način – razvlačenjem slike za 10% ili pokrivanje 10% slike – prouzrokovaće ozbiljan uticaj na kvalitet vaše vizuelne zabave.

S druge strane, BenQ-ova potpuna linija LCD monitora sa punom HD rezolucijom i 16:9 formatom, nudi pun HD prenos slike sa 100% zbijenim pikselima da bi rešio probleme koje se stvaraju kod tradicionalnih LCD monitora formata 16:10. Sada možete konačno uživati u 100% performanse pune HD rezolucije na koje ste čekali!

Poređenje 1
Format 16:9 perfektno prikazuje punu HD rezoluciju.
Format 16:10 razvlači ili izobličava slike da bi odgovarao signalu pune HD rezolucije.

Poređenje 2
Format 16:9 vam omogućava da uživate u celoj slici.
Format 16:10 stvara vizuelne smetnje sa crnim trakama.

Puna HD (1920×1080) rezolucija nudi kristalno jasne slike, omogućavajući vam da vidite i najfinije detalje. Sa slikama toliko realističnim, ova rezolucija čini DVD filmove i video igre još zabavnijim. Kao platforma za buduće popularne specifikacije, puna HD rezolucija je perfektno prilagođena za najnovije video uređaje kao što su Blu-ray DVD, Xbox 360 i PS3.

Leave a Reply