TV-Monitori

BenQ-ov grandiozni debi u segmentu 27-inčnih LCD monitora

Novi M2700HD odiše superiornim kvalitetom slike, povezivanja i zvuka

BenQ je danas zvanično ušao u segment 27” LCD monitora svojim MD2700HD pune HD 1080p rezolucije; premosna IT/CE inovacija koja spaja rad i zabavu na jednom monitoru. 16:9 LCD monitor nadmašuje televizore slične cene i veličine, isporučujući bolju sliku i zvuk zahvaljujući super visokom odnosu dinamičke kontrasti od 50.000:1, osvetljenju od 400 nita, patentiranoj Senseye® Human Vision tehnologiji i ekskluzivnom surround audio sistemu EmbracingSound® od 10 W. Sveobuhvatne veze, bogatije od onih za koje su sposobni televizori, uključuju dualne HDMI 1.3 konektore, komponentne, kompozitne i SPDIF za lako udomljenje svih kancelarijskih i zabavnih potreba.

Radite pametnije, uživajte više

Pozicioniran kao multifunkcionalni monitor namenjen za ulogu centralnog čvorišta kućne zabave, 27” M2700HD sa punom HD 1080p rezolucijom impresionira svojim audio i vizuelnim mogućnostima. Idealan kao glavni desktop monitor, sistem od više monitora ili kao drugi monitor prenosnog računara, veliki format sa dijagonalom od 27 inča omogućava veću produktivnost rada sa manje pomeranja i više prikazanog sadržaja. Kao zabavni centar, M2700HD vizuelno nadmašuje televizore slične cene i veličine, što se najviše primećuje prilikom prikazivanja slike u punoj HD rezoluciji od 1080p (za razliku od uporedivih televizora koji prikazuju samo u rezoluciji od 720p).

Senseye Human Vision tehnologija interno optimizuje kvalitet slike preko šest sopstvenih tehnika kalibracije u vlasništvu, koje se brinu za osvetljenje, dinamičku kontrast, nijanse, zasićenje, redukciju 3D šuma i oštrinu sa dualnom kontrolom. Štaviše, Senseye 3 digitalno unapređenje slike kalibriše realne boje u svim scenarijima multimedijalnih i kancelarijskih monitora preko 6 unapred podešenih režima gledanja : standardni režim (kancelarija i Internet), režim filma (DVD i TV), režim igrica, režim fotografija, režim sRGB (za 100-stotnu konzistentnost boja na svim sRGB uređajima) i ekonomični režim (za štednju energije).

Prirodna 16:9 proporcjia ekrana takođe unapređuje beskompromisnu definisanost, proporcije realnog izvora bez izobličenja i uverenje da je svaki piksel na ekranu iskorišćen.

Dopunu vizueloj nadmoći čini zvuk bioskopskog kvaliteta za koji se brine EmbracingSound, nova stereo surround tehnologija koja omogućava slušaocu da u potpunosti doživi prostorne informacije svog sadržaja. Pet režima surround zvuka (standardni, film, igrica, pop, rok) nude nenadmašno multimedijalno iskustvo koje donosi ugrađeni audio sistem od 10 W.

Pametno i praktično

Bez obzira na to da li radite ili se igrate, M2700HD će korisnika koji obavlja više zadataka istovremeno veoma praktično povezati sa svim digitalnim uređajima, bez muke oko izvlačenja, menjanja i ponovnog povezivanja kablova. Trinaest konektora za video ulaz, audio ulaz i audo izlaz obuhvataju dualne dual HDMI 1.3 ulaze za širokopojasne izvore i izvore sa mogućnošću dubine boja, kao što su dekoderi, igračke konzole iBlu-ray plejeri.

Praktični komponentni, kompozitni i SPDIF konektori služe za dodatno prilagođavanje svim tradicionalnim AV uređajima (kao što su videorekorderi, DVD plejeri i videokamere). Pametan daljinski upravljač se koristi pri gledanju TV-slike, omogućavajući korisniku da menja video izvore, podešava audio opcije i pristupa OSD menijima iz udobnosti svoje fotelje, kreveta ili sa druge udaljenosti.

Leave a Reply