benq
TV-Monitori

BenQ predstavlja inovativne monitore na sajmu ISE 2015

Kompanija BenQ je objavila da će šestu godinu za redom izlagati na sajmu ISE u Amsterdamu.

Na štandu 4-R50 u paviljonu 4, BenQ će od 10. do 12. februara pod naslovom “Brilijantnost u kvalitetu i dizajnu – globalno vođstvo u inovativnim ekranima” predstaviti svoj, vodeći u industriji, portfolio proizvoda za digitalno reklamiranje kao i rešenja za projekciju za profesionalnu, komercijalnu i edukativnu primenu.

Kao pionir u tehnologiji proizvodnje ekrana, BenQ će predstaviti mnoštvo uzbudljivih inovacija, uključujući kompanijske zamenske objektive i projektor visokog osvetljenja sa fiksnim objektivom za profesionalnu primenu.

benq

“Unošenje užitka i kvaliteta u život oduvek su bili glavni pokretački motivi za sve naše inovacija. Kao globalni lider u tehnologiji ekrana, uvek težimo tome da usavršimo kvalitet i dizajn naših proizvoda i rešenja kako bismo ispunili očekivanja kupaca koja se stalno menjaju,“ izjavio je Pete Wang, predsednik kompanije BenQ Europe. “Ove godine naš glavni fokus je na brilijantnoj konvergenciji interaktivnosti i svestranosti. Verujemo da će posetioci našeg štanda iskusiti sasvim nove mogućnosti i doživljaj koji ih stavlja u prvi plan.”

 

Prethodnih godina posetioci su mogli doživeti BenQ kroz bogatu kompanijsku liniju profesionalnih projekata, LCD monitora, interaktivnih ravnih panela (IFP) i ekrana velikog formata (LFD) poslovne i obrazovne primene, ali i primene za tržište kućne zabave. Ove godine BenQ će se predstaviti kroz trodnevnu vizualnu ekstravaganciju sa glavnim naglaskom na profesionalna rešenja za vizualni prikaz u komercijalnim javnim prostorima i rešenja za pametne shop-ove – sve u okviru kreativnog koncepta “BenQ Shopping Centra“.

 

Kroz “BenQ Shopping Centar”, kompanija će predstaviti niz profesionalnih rešenja za vizualni prikaz na sajmu ISE 2015:

 

 

BenQ-ovi sistemi za digitalne reklame u komercijalnoj primeni:

  • Mogućnost formiranja videozida sa uređajem za digitalne reklame PL460 Osmišljen za velike videozidove, uređaj za digitalne reklame PL460 dijagonale 46” podržava konfiguraciju do 10×10 ekrana, a superuski okvir od 5,4 mm gledaocima pruža zadivljujući kolosalni doživljaj gledanja.
  • «Multi-touch» uređaj za digitalne reklame IL460 kao pametni vodič za snalaženje

Trajan i pun živih boja, sa mogućnošću prepoznavanja dodira u šest tačaka, višedodirni uređaj za digitalne reklame IL460 dijagonale 46“ omogućava korisnicima da se užive u impresivan digitalni sadržaj koji je priredio BenQ.

  • Uređaji za digitalne reklame za modne prodavnice

Stvoren da zameni klasične oglase u osvetljenim okvirima, tanak i lagan 55” DH550C Dual Side je vrhunski proizvod za prikaz prodajnih poruka koji udvostručuje prostor za prikazivanje i nudi dodatnu fleksibilnost kod upotrebe u enterijerima i poluotvorenim prostorima. Osim modela Dual Side, BenQ predstavlja i 55” PL550 sa osvetljenjem od 500 nita i ultrauskim okvirom od 1,2 mm za  videozidove u modnim prodavnicama.

  • Vertikalni uređaj za digitalne reklame za cenovnike u kafićima i promocije

Uređaj za digitalne reklame SV500 instaliran je kao vertikalni cenovnik kako bi privukao kupce i poboljšao sliku o biznisu sa uočljivim informacijama o proizvodima, marketinškim porukama, ali i bilo kojem drugom sadržaju sa tekstom, slikama ili videom. Uređaj BH380 osvetljenja 800 nita i vertikalne orijentacije, jedinstvenog duguljastog oblika zbog koga predstavlja raritet na tržištu, smešten je ispod šanka kako bi pokazao da se i najmanja površina u unutrašnjem ili spoljašnjem prostoru može iskoristiti za prikazivanje važnih informacija poput najnovijih promotivnih akcija.

  • Novi uređaji za digitalne reklame ultravisokog osvetljenja, otporni na toplotu i namenjeni za korišćenje u otvorenim i poluotvorenim prostorima

BenQ-ov najnoviji uređaj za digitalne reklame SH550 dijagonale 55“ nudi ultravisoku osvetljenost(do 2500 nita), savršenu za upotrebu na otvorenom. Na taj način slike se mogu prikazati značajno življe i jasnije nego na konvencionalnim LCD ekranima. Ujedno, klasični LCD panel počinje da crni kada temperatura pređe 75°C – no, korišćenjem panela SH550 otpornog na toplotu može prikazati sliku čak i kada temperatura dosegne 110°C, što ga čini savršenim rešenjem za toplija područja, kao i pametnim izborom za otvorene ili poluotvorene prostore.

 

BenQ-ovi sistemi za digitalne reklame u edukativnoj primeni:

  • RP790S interaktivna ravna ploča

RP790S opremljen 79“ panelom sa premazom protiv odsjaja, može biti savršena zamena za klasične 77“ interaktivne bele ploče. Sadrži ugrađen operativni sistem Android OS, dodirni OSD sistem i omogućava kontrolu putem dodira u 10 tačaka. Dizajn koji čuva oči korišćenjem tehnologija kao što su plavo svetlo niskog intenziteta i zaštita od titranja, kao i jednostavno korišćenje čine učenje zabavnijim nego ikad do sad.

Kompanija takođe potvrđuje svoj položaj vodeće globalne tržišne marke u DLP® projektorima, donoseći prednosti DLP-a kao što su dugotrajne boje, visok kontrast i dizajn bez filtera i spajajući ih sa inovativnim rešenjima kao što su Full HD 3D užitak kod kuće ili PointWriteTM interaktivno dodirno rešenje za primene u edukaciji ili tapNshowTM bežično povezivanje za poslovne prezentacije.

 

BenQ-ovi projektori za profesionalne audio/video i edukativne primene:

  • PX9710: projekcija koju ne možete da ne vidite

PX9710 je profesionalni projektor za velike prostore i nudi najbolje grafičke performanse u XGA rezoluciji na 7700 ANSI lumena i mogućnost korišćenja čak sedam opcionih objektiva i dva zamenljiva kruga boja za najbolji mogući prikaz. Tu je i revolucionarno HDBaseT povezivanje koje omogućava spajanje video, audio i kontrolnih signala iz više izvora u jedan impresivni audiovizualni prikaz. PX9710 je najpouzdanije i najpovoljnije rešenje za projekciju u svojoj klasi, sa dugotrajno živom slikom i praktično bez degradacije boja, zahvaljujući visokom nativnom kontrastu, slici gotovo nevidljivih ramova među panelima i aktivnim pikselima.

 

 

 

  • Najava projektora koji dolaze

BenQ Shopping Centar ponudiće kupcima i uvid u projektore koji tek dolaze:

  • SU917 je prvi BenQ-ov WUXGA projektor fiksnog objektiva i visokog nivoa osvetljenosti, dizajniran da ponudi najoštriju sliku i fleksibilnu montažu u velikim konferencijskim salama i prostorijama za seminare, istovremeno snižavajući troškove kroz upotrebu tehnologije SmartEco, nepostojanje filtera i kontrolu putem mreže.
  • MH856UST je BenQ-ov prvi Full HD 1080p interaktivni projektor ultrakratkog dosega. Zasnovan na modelu MW853UST+, model MH856UST nudi više interaktivnosti i podržava kolaborativno učenje sa opcionalnim mogućnostima kontrole putem dodira, prstom ili olovkom, te dva HDMI priključka koji podržavaju MHL. Ovi proizvodi, jedinstveni na tržištu, stvoreni su sa izuzetnim kvalitetom tipičnim za svaki BenQ-ov DLP projektor, uključujući mehanizam bez filtera koji olakšava održavanje, dugotrajne boje bez degradacije i vrhunski oštru sliku visokog kontrasta sa aktivnim pikselima.

Leave a Reply