TV-Monitori

BenQ proširuje seriju LED monitora sa 5 novih modela V serije

Raspon od 18.5”W do 24”W pruža korisnicima najbolji izbor u kategoriji LED monitora. BenQ, vodeći svetski brend u oblasti LED monitora, nastavlja da proširuje svoju ponudu LED monitora u skladu sa obećanjem da će obezbediti savršeni LED monitor za svaku aplikaciju, životni stil i budžet lansirajući danas novu V seriju, koja obuhvata HD do Full HD monitore dijagonala od 18,5”W do 24”W, čime je unapređen kompletan asortiman LED monitora ove kompanije.

Ono po čemu se nova V serija kompanije BenQ razlikuje od konkurencije su najtanji monitori u klasi (14mm i 15mm), ekstremna energetska efikasnost i nenadmašan dinamički kontrastni odnos (10 miliona:1 DCR). Današnji sofisticirani potrošači sigurno će biti privučeni različitošću V serije zahvaljujući ekskluzivnim i vrhunskim karakteristikama, uključujući Senseye® Human Vision tehnologiju, HDMI 1.3 konektoru, ekološkoj proizvodnji, konektoru za slušalice i globalno poznatoj oznaci prestižne iF nagrade.

Najbolji i zaokruženi izbor LED monitora
Priređena da zadovolji svakog kupca, svaki životni stil i svaku aplikaciju, BenQ-ova sveobuhvatna V serija nudi više modela u tri kategorije dijagonala:

• 18.5”W – V920
• 21.5”W – V2220 / V2220H
• 24.0”W – V2420 / V2420H

U segmentima ovih dijagonala, BenQ-ova stručnost i filozofija progresivnog dizajna monitora omogućuje da ovi premium V modeli dominiraju svojom tananošću (14mm kod 18.5”W modela; 15mm kod svih drugih modela), energetskom efikasnošću 44% (niža potrošnja energije) i DCR-om (nenadmašan sa 10 miliona: 1). Bez obzira na to da li se koriste za Internet, rad ili TV/video aplikacije, svi V monitori nadmašuju očekivanja jer sadrže najnovija dostignuća tehnologije LED pozadinskog osvetljenja sa BenQ-ovim poboljšanjima.

Smele, dinamički rasterizovane slike besprekorne jasnoće, bez ikakvih zamagljenja, potvrđuju da se radi o monitorima sa nultim gubitkom svetlosti, ultra ekstremnim DCR-om i hrabrošću da se prikažu super sjajne bele boje, ultra intenzivne crne boje i skoro beskonačna varijacija boja na ekranima od 250 nita. Crteži, grafikoni i slova su konzistentno čisti i jasni; video je uglađen i živopisan; a beskrajni sati surfovanja Internetom su prijatni, bez naprezanja i zamora očiju, bez svetlucanja.

V serija se dodatno izdvaja Senseye Human Vision tehnologijom u vlasništvu koja pojačava bogatstvo slike, jasnoću i dubinu čak i kod najmračnijih scena. Šest unapred podešenih režima Senseye® 3 daju korisnicima luksuz optimizacije jednim dodirom za najpopularnije aplikacije: igrice, film, sRGB, standardni, foto i ekonomični (idealan sa tamnijim postavkama, štedi do 65,6% energije bez ugrožavanja vizuelnog doživljaja). Osim toga, Senseye usavršava monitor dinamičkim podešavanjem kontrasti, osvetljenja i pozadinskog osvetljenja tako da odgovaraju okolini u kojoj se gleda.

Nezavisno upravaljanje bojama dodaje još jednu dimenziju i realističnost slikama, prečišćavajući i optimizujući svaku nijansu bez ugrožavanja ostalih. Današni zahtevni potrošači sigurno će ceniti sposobnost V serije da trenutno prikaže sadržaj kad se upali – još jedna pogodnost LED nad CCFL tehnologijom. DVI i D-Sub konektori ugrađeni su kod svih modela, dok su HDMI 1.3 konektor i konektor za slušalice dostupni na modelima označenim sa “H”.

BenQ-ova nova V serija zasenjuje u svakom pogledu. Nedavno priznata od strane međunarodnih autoriteta za dizajn, kada je dobila nagradu iF 2010, graciozna forma visokog sjaja serije V izgleda sjajno za svaki životni stil i dekor, dok proizvodnja bez korišćenja žive i ekološki sertifikati (Energy STAR 5.0, RoHS, EuP, ) čine da i Zemlja izgleda dobro

Leave a Reply