TV-Monitori

BenQ & ZOWIE LED monitor – za igrače od igrača

BenQ, vodeći dobavljač uređaja za umreženi digitalni životni stil i ekspert za LED monitore je napravio novi LED monitor za igru u saradnji sa inovativnim proizvođačem vrhunskih profesionalnih igračkih konzola ZOWIE GEAR i dva legendarna Counter-Strike igrača – Emilom „HeatoN“ Kristensom i Abdisamadom „SpawN“ Mohamedom.

Ovo je prvi slučaj da su profesionalni igrači bili direktno uključeni u razvoj monitora sa ravnim ekranom za najbolje rezultate igranja. BenQ razume da profesionalni igrači imaju dragoceno iskustvo i da poznaju prikazne uređaje. Performanse korišćenih monitora su toliko kritične da čak i najmanje poboljšanje prikaza i performansi utiče na rezultat igre. U saradnju sa timom ZOWIE GEAR, BenQ ima mogućnost da svoju stručnost u oblasti proizvoda za prikazivanje iskoristi za razvoj proizvoda imajući u vidu sve aspekte za konkurentno igranje.

ZOWIE GEAR-ovi profesionalni igrački timovi su se priključili razvoju i testiranju ovog proizvoda – HeatoN i SpawN su učestvovali kao asistenti razvoja sa svojim profesionalnim iskustvima i ekspertizama da bi ovaj dobar postao istinski, profesionalni LED monitor za igru.

HeatoN je profesionalni Counter-Strike igrač iz Švedske, a njegova dostignuća u timovima „NiP“ i „SK“ su legendarna u svetu igara. HeatoN je poznat po svojom majstorstvu za “sprej tehniku”, njegova precizna kontrola pokreta miša pri punjenju pištolja municijom ima mnogo poklonika iz sveta CS igrača. HeatoN je poznat i pod imenom „Flash bang trick“ i kao mozak nekoliko razbijačkih CS taktika. Iako HeatoN više ne igra aktivno, on se i dalje smatra najboljim Counter-Strike igračem na svetu.

SpawN je takođe profesionalni Counter-Strike igrač iz Švedske koga igrači često zovu „Živa legenda“. On je osvojio 12 CS šampionata, a takođe je član legendarnih timova, kao što su „NiP“ i „SK“. Njegova neverovatna veština korišćenja AK se smatra klasikom, a mnogi njegovi video klipovi na YouTube su pogledani preko 60 miliona puta. Budući da se smatra legendom, zajedno sa HeatoN-om i nekoliko drugih igrača, SpawN se takođe smatra jednim od najboljih Counter-Strike igrača na svetu.

2009. godine, ZOWIE GEAR je ponovo ujedinio legende, a ujedinjenje je dovelo do još većeg prosperiteta, do razvoja dugoočekivanog LED monitora zahvaljujući saradnji ZOWIE GEAR profesionalnih igrača, dve CS legende i BenQ-a. Novi monitor ima inteligentan dizajn, dizajn koji služi samo jednom cilju – pobedi. Sa „vidovitim“ ciljanjem i neprevaziđenim veštinama – HeatoN i SpawN vide svog neprijatelja pre nego što ih primeti. Njihova brzina reakcije, znanje i iskustvo uz pomoć hardvera pomaže im da unište svoje neprijatelje. BenQ-ov novi LED monitor će takođe pomoći da se odluči ko će dobiti metak u najvitalnijem trenutku.

Leave a Reply