dual
TV-Monitori

Dell UltraSharp zakrivljeni monitor

Kompanija Dell je predstavila novi monitor iz UltraSharp serije, koji pored panoramskog zakrivljenog ekrana, poseduje i WQHD rezoluciju i 21:9 format slike. Model sa oznakom U3415W dobitnik je i CES nagrade za inovacije na nedavno održanom Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu.

Zakrivljeni ekran dijagonale od 34 inča omogućava široko vidno polje koje angažuje kako primarne tako i periferne oblasti vida, povećava ugao gledanja i udobnost korišćenja uređaja sa ravnomerne distance. To znači da zahvaljujući zakrivljenom ekranu, korisnik manje pokreće oči u odnosu na rad sa ravnim monitorom.

dual

Impresivno panoramsko i izuzetno vizuelno iskustvo koje nudi monitor Dell UltraSharp U3415W olakšava i rad na aplikacijama sa dva različita računara istovremeno, zahvaljujući tehnologiji „slika u slici“, kao i komforniji rad koristeći samo jednu tastaturu i miš za upravljanje sadržajem. Od ergonomskih opcija, monitor pruža standardno podešavanje nagiba ekrana, kao i tilt (podešavanje vertikalnog ugla nagiba) i swivel (podešavanja horizontalnog ugla) opcije rotacije osnove, što čini monitor lako prilagodljivim potrebama i navikama korisnika.

Snažni integrisani zvučnici jačine 18V donose kristalno jasan zvuk. Dodatne funkcije povezivanja podržavaju različite vrste uređaja, omogućavaju rad na više zadataka istovremeno i zabavu bez prekida za ljubitelje igara.

Povezivanje pametnog telefona ili tablet uređaja na monitor moguće je preko Mini DisplayPort ili HDMI 2.0 kabla. Dell Easy Arrange opcija pruža bolju organizovanost korisnika u radu sa brojnim aplikacijama, email-ovima i više prozora na jednom ekranu.

Dizajn od ekoloških materijala, U3415W je BFR/PVC-free (bez spoljnih kablova), poseduje ekološko staklo bez arsenika i LED panel bez žive. Unapređeno upravljanje napajanjem sa PowerNap opcijom gasi monitor na minimalnom nivou osvetljenja ili ga automatski prebacuje u režim spavanja kada nije u upotrebi.

Leave a Reply