TV-Monitori

Ericssonova TV Anywhere platforma menja svet televizije

Predviđanja kompanije Ericsson su da će do 2020. godine 50 milijardi uređaja biti međusobno povezano, a čak 15 milijardi će nuditi prikaz video sadržaja korisnicima. Prepoznajući nove trendove i izazove, Ericsson će kreirati naprednu televizijsku platformu koja će omogućiti gledanje televizije na svakom koraku i na svakom uređaju, u bilo kom trenutku.

Kompanija Ericsson je kreirala Future TV Anywhere platformu koja donosi napredne veb tehnologije u svet televizije. Ona će omogućiti operatorima i radio-difuznim distributerima da iskoriste sve mogućnosti Pay televizije sa dodatnom interaktivnošću i mogućnostima multi-screen tehnologije. Future TV Anywhere platforma je u potpunosti zasnovana na veb i cloud tehnologiji.

Ericsson TV Anywhere

“Nova Future TV Anywhere platforma je veoma važan deo Ericssonove TV & media strategije, koja će našim korisnicima omogućiti brzo sprovođenje inovacija i implementacija naprednih servisa i održati ih u vrhu, na veoma zahtevnom tržištu. Mi ćemo nastaviti da ulažemo u ovaj sektor, kako bi Ericsson pomogao operatorima da svojim korisnicima omoguće televiziju na svakom koraku”, rekao je Per Borgklint, viši podpredsednik i direktor Business Unit Support Solutions odeljanja kompanije Ericsson.

Ericsson konstantno ulaže u razvoj TV & Media segmenta, a najbolji pokazatelj toga su akvizicije Microsoft Mediaroom platforme, kao i preuzimanje kompanije Azuki Systems.

Kompanija Ericsson će svoju Future TV Anywhere viziju predstaviti na Mobile World Kongresu, koji se održava krajem februara u Barseloni.

Ericsson je svetski lider u domenu telekomunikacionih usluga i tehnologija. Mi stvaramo „Umreženo društvo“ sa efikasnim real-time rešenjima koja nam omogućavaju da učimo, radimo i živimo slobodnije u održivim zajednicama širom sveta.

Leave a Reply