hpenvy
TV-Monitori

HP Envy 27

HP Envy 27  monitor se može pohvaliti IPS ekranom velike dijagonale, modernim dizajnom i solidnim kvalitetom zvuka koju garantuje Beats Audio

Envy 27 se odlikuje IPS ekranom dijagonale 27 inča i modernim izgledom. Obzirom da reprezentativni model karakteriše IPS ekran, ali samo u Full HD rezoluciji, veličina njegovog ekrana najviše će privući ljubitelje multimedijalnih sadržaja kojima za gledanje filmova uvek odgovara – što veće to bolje.

Zvučnici koji su ugrađeni u monitore vrlo često zvuče dosta loše. U većini slučajeva njihova svrha se svodi na reprodukovanje kakvog-takvog zvuka, čisto da se pokriju neke osnovne potrebe korisnika (zvukovi operativnog sistema i video konferencije)

hpenvy
HP je odlučio da nešto promeniti po ovom pitanju, te je opremio Envy 27 zvučnim sistemom Beats audio kojeg čine dva stereo zvučnika i subwoofer.  Premda je kvalitet zvuka znatno napredniji u odnosu na bilo koji standardni monitor, od ovog sistema ne treba očekivati previše. Alie  komotno može zameniti standardni set jeftinih zvučnika. Pored toga, monitor raspolaže i većim brojem audio priključaka kao što su 3,5 mm linijski ulaz i izlaz, izlaz za subwoofer, S/PDIF optički izlaz i priključak za slušalice. Retko koji monitor na tržištu nudi ovoliko ulaza i izlaza za zvuk, tako da su kombinacije razne.

Leave a Reply