TV-Monitori

Iz AOC-a dolazi novi Style Line monitor i2757Fh

AOC stručnjaci za monitore predstavljaju inovaciju u svojoj liniji IPS monitora.
Novi i2757Fh Style Line monitor odlikuje izuzetna elegancija dizajna, sa ultra tankim crnim i srebrnim kućištem s vrhunskim IPS panelom koji pruža živu i preciznu sliku.

Napredna LCD tehnologija omogućava izuzetno široke uglove gledanja, veliki kontrast i izrazitu stabilnost boja, što sve doprinosi potpunijem iskustvu i većem uživanju u posmatranju vizuelnog sadržaja. Veličina ekrana koja doseže do 68.6 cm dopušta pogled iz različitih uglova, čak i do 178 stepeni. Uz statički kontrast od 1000:1, kratko vreme odziva od samo 5 ms i osvetljenost od 250 cd/m, i2757Fh Style Line nudi odlične uslove korišćenja, kako za profesionalne grafičke performanse, tako i za sve korisnike sa visokim zahtevima kvaliteta u vizuelnoj tehnologiji.

Full HD rezolucija i 16:9 format posebno će obradovati ljubitelje igirica i filmova. Takođe, zahvaljujući HDMI ulazima i analognom VGA ulazu, višestruki signalni izvori, kao što su Blue-Ray playeri, kompjuteri i konzole, mogu biti spojeni istovremeno.

AOC Style Line i2757Fh je izuzetno ekonomičan izbor kada je reč o uštedi energije i zaštiti životne okoline, što potvrđuju i zahtevni TCO 5.0 i EPEAT Silver sertifikati. Podjednako je praktičan i pogodan pri uštedi životnog ili radnog prostora, zahvaljujući svom ultra tankom dizajnu.

Dobra povezanost i uslovi rada čine ovaj model monitora velikog ekrana odličnim izborom za dom ili radno mesto.

Leave a Reply