TV-Monitori

Kim Tec postao distributer Samsung monitora

U petoj godini poslovanja kompanije KimTec, rad i rezultati ove kompanije su potvrđeni partnerstvom sa svetskim liderima u proizvodnji IT opreme.
Samsung Electronics i M SAN Grupa započeli su saradnju u distribuciji Samsung monitora za Republiku Srbiju. Ovim ugovorom postojeća saradnja M SAN Grupe i Samsung-a značajno podiže kvalitet distribucije na ovom tržištu za Samsung-ove proizvode. Za područje Srbije, uvoz i distribuciju će obavljati kompanija KimTec, deo M SAN grupacije.

Samsung monitori kao da su pretplaćeni na nagrade u IT časopisima, što mogu zahvaliti najboljoj tehnologiji koja se koristi u njihovoj izradi, poput LED osvetlenja, ili nove c-PVA LCD matrice. Dizajn svih modela je apsolutno vrhunski, a takva će možemo reći kao po tradciji biti i naša podrška.

Pravi uspeh je uvek rezultat timskog rada i razmene mišljenja. U toku je i sertifikacija i KimTec servisa čija će efikasnost i uslužnost dodatno podići motivaciju firm i partnera da na policama maloprodajnih objekata najzančajnije mesto zauzme najkvalitetnija robna marka sa najboljom postprodajnom podrškom.

Leave a Reply