TV-Monitori

Lenovo 3D monitor za igre sa NVIDIA 3D Vision tehnologijom

NVIDIA je danas objavila razvoj svog NVIDIA® 3D Vision™ ekosistema sa dodatkom novih PC računara i monitora kompanije Lenovo sa 3D podrškom. NVIDIA demonstrira novi Lenovo 3D monitor, kao i određeni broj novih 3D Vision sistema i 3D sadržaja, na CES sajmu ove nedelje (štand #31431 – Las Vegas Convention Center, južna hala 3).

Nagrađivana NVIDIA 3D Vision tehnologija donosi izvanredno stereoskopsko 3D iskustvo za igrače, ljubitelje filmova i fotografija na njihovim PC i notebook računarima. 3D Vision ekosistem sadapremašuje 1000 notebook i desktop računara, monitora, televizora, projektora, NVIDIA grafičkih procesora, video aplikacija, kamera i igara, sa novim uređajima i 3D sadržajem koji se konstantno dodaju.

Lenovo IdeaCentre K330 PC, 3D igrački PC sistem visokih performansi koji sadrži moćni NVIDIA GeForce® GTX460 grafički procesor, priključuje se velikoj listi PC računara koji podržavaju 3D Vision tehnologiju. Kao dodatak, novi Lenovo L2363d 23-inčni 3D monitor, jedan od prvih Full HD monitora (1920×1080) koji poseduje web kameru sa dva objektiva, omogućavajući korisnicima da prave 3D fotografije i da učestvuju u stereoskopskim 3D konferencijama koristeći NVIDIA 3D Vision naočare i tehnologiju.

“3D Vision kompanije NVIDIA donosi superioran kvalitet, performanse i kompatibilnost kojii su potrebni našim mušterijama kako bi uživali u pravom 3D iskustvu,” izjavio je Vei Jin, direktor Idea grupe za proizvode u kompaniji Lenovo. “IdeaCentre K330 PC i L2363d monitor sudizajnirani sa tim na umu, donoseći korisnicima nove nivoe snage, performansi i visoko kvalitetne vizuelizacije 3D igračkom i multimedija iskustvu.”

NVIDIA 3D Vision tehnologija podržava veliki broj 3D sadržaja, uključujući 500 3D igara, Blu-ray 3D filmova, 3D fotografije i video sadržaj na internetu. Takođe omogućava korisnicima da pošalju, podele i pogledaju 3D fotografije pune rezolucije, kao i da uživaju u 3D filmovima na3DVisionLive.com NVIDIA kompanije, prve na svetu 3D Vision online zajednice.

Kao dodatak, 3DTV Play softver kompanije NVIDIA omogućava korisnicima da priključe svoje PC i notebook računare na 3D HD televizore i HDMI 1.4 audio/video prijemnike i da uživaju u najnovijem 3D sadržaju u konforu svog doma u Full HD 3D i HD okružujućim audio zvukom. 3DTV Play softver dolazi besplatno sa 3D Vision notebook i desktop računarima a takođe je dostupan u NVIDIA online prodavnici za $39.99.

“Priključivši se rastućoj listi OEM računara sa 3D Vision softverom, Lenovo će omogućiti korisnicima širom sveta da iskuse visoko kvalitetnu 3D zabavu na svojim PC računarima,” izjavio je Fil Eisler, generalni menadžer za 3D Vision, NVIDIA kompanija. “I sa novim Lenovo monitorom, korisnik će po prvi put moći da iskusi visoko kvalitetne stereoskopske 3D pozive na deskop PC sistemu.”

Leave a Reply