TV-Monitori

LG BD390 dobitnik prestižne EISA nagrade

LG BD390 je dobitnik prestižne EISA nagrade za najbolji Blu-ray player za 2009/2010 u ekonomskoj klasi

Ultimativni multimedijalni Blu-ray mrežni download player donosi obilje novosti. U poređenju sa klasičnim Blu-Ray playerom, LG je nadograđen brojnim atraktivnim mogućnostima, koje će ceniti vlasnici analognih receivera, te posebno vlasnici kolekcije HD DivX i MKV filmova.

LG BD390 se ističe po:

* Ugrađenim dekoderima te 7.1 analognim izlazima za HD multikanalne zvučne formate koji se nalaze na Blu-Rayu koji omogućavaju vlasnicima starijih receivera i kućnih bioskopa uživanje u vrhunskim dometima višekanalnog zvuka bez skupe nadogradnje receivera
* Najpotpunijom podrškom za MKV format na tržištu, koja vredi za sve rezolucije uključujući i najzahtevnije FullHD DivX i MKV filmove.
* Mogućnošću čitanja podataka sa USB memorije ili USB čvrstog diska (podržava i NTFS formatirane particije koje praktično ne pate od ograničenja veličine datoteke koja se na njima može čuvati)
* Ugrađen Ethernet i Wi-Fi putem kojih se spaja na vašu kućnu mrežu. Ovo omogućava reprodukciju multimedijalnih sadržaja bilo sa vaših računara (DLNA kompatibilno) ili direktno sa Interneta (Youtube).

Vrhunski kvaliteti i fluidnost slike garantiraju izuzetno sposobni AV procesori, koji uz ostalo sjajno odrađuju upscale DVD filmova na više rezolucije. Navedene prednosti prepoznao je EISA žiri sastavljen od 50-ak specijalizovanih časopisa iz više od 20 evropskih zemalja, te LG BD390 proglasio najboljim Blu-ray playerom 2009/2010 u ekonomskoj klasi, u kojoj se nalazi 99% Blu-ray playera na tržištu.

Leave a Reply