TV-Monitori

LG IPS236V LED monitor

Zahvaljujući IPS panelu novog LG IPS236V LED monitora obezbeđen je širi ugao gledanja, od 178 stepeni, u odnosu na široko rasprostranjene i jeftinije TN panele. Gotovo samo iza monitora ne možete da uživate u slici. Sa Super LED tehnologijom pozadinskog osvetljenja, rešeno je pitanje povećanog zahteva za osvetljenjem, a slika na ekranu oduzima dah sa 5.000.000:1 mega kontrastom i odzivom od 5ms. Duplo zadovoljstvo dolazi sa činjenicom da je za unapređene IPS panele zadržana cena na nivou TN panela.

Full HD 1080p rezolucija je dobra ne samo za filmove i igrice, već i za mnogo osetljivije video editovanje i grafički rad. HDMI konektori doprinose punom korišćenju različitih mogućnosti na monitoru kada je reč o filmovima. Pored toga, za online gledanje filmova u movie mode-u, postoji opcija za selekciju određenog dela prikaza mišem, koji onda možete da gledate preko celog ekrana u unapređenom kvalitetu, izuzimajući druge elemente na web stranici.

Postolje čistog dizajna IPS236V LED monitora donosi potpun estetski doživljaj, koji je dodatno unapređen super tankim telom monitora. Ovaj monitor može biti glavna dekoracija vašeg doma ili kancelarije. IPS236V LED monitor koristi 27% manje energije od drugih tradicionalnih monitora. Kao i sa svim LG monitorima, uz ovaj uređaj takođe stiže 72-časovna piksel garancija.

Leave a Reply