lg-ultravide
TV-Monitori

LG predstavila novi viralni video klip za UltraWide seriju monitora

Kompanija LG Electronics je danas predstavila novi viralni internet klip: Stage Fright – So Real It’s Scary 2 (Trema – Toliko stvarno, da je zastrašujuće 2), zabavani nastak prošlogodišnje internet video senzacije – So Real It’s Scary (Toliko stvarno, da je zastrašujuće). Nalik originalu, nastavak tera gledaoce da se zapitaju koliko je zapravo realistična slika na LG IPS monitorima. Kako bi dokazao izvanredan kvalitet IPS slike, LG je u ovom zanimljivoj kampanji koristio novi IPS 21:9 UltraWide monitor. Snimak možete pogledati u nastavku:


Režiran od strane kreativaca iz kompanije LG zadužene za region Beneluksa, uz pomoć duhovite ideje i skrivenih kamera u javnom toaletu, klip Stage Fright – So Real It’s Scary 2 potvrđuje nestvarnu realističnost i velike mogućnosti novog LG monitora zasnovanog na najnovijoj IPS tehnologiji.

lg-ultravide

LG je trenutno vodeći proizvođač u okviru proizvodnje displeja sa IPS tehnologijom  i kreativnim dizajnom. Kao što je i dokazao viralni video klip Fright – So Real It’s Scary , LG IPS 21:9 UltraWide monitor pruža neverovatno realističan kvalitet slike na ekranu  koji je znatno širi od standardnih modela sa odnosom 16:9.  Monitor omogućava podelu ekrana na 4 dela, kao i Dual-Link Up tehnologiju koja pruža mogućnost vezivanja više prenosivih uređaja odjednom. LG IPS 21:9 UltraWide monitor takođe prikazuje više od 99 odsto sRGB spektra, pružajući na taj način najživopisnije i najrealističnije boje pri neverovatnoj jasnoći slike. Ovo je takođe prvi monitor koji omogućava odnos slike 21:9, čineći ga idealnim za gledanje filmova i igranje igrica.

lg

Ranije ove godine, LG IPS 21:9 UltraWide monitor nagrađen je iF dizajn nagradom za besprekoran dizajn i najsavremeniju tehnologiju prikaza slike.

Leave a Reply