TV-Monitori

LG predstavlja najveći FULL LED 3D televizor na svetu

LG Electronics  najavio je plasiranje 72LEX9, na svetu najvećeg 3D FULL LED televizora, dijagonale 72 inča. Širina od 1.5 metara i visina od 1 metra omogućavaju 72LEX9 televizoru da reprodukuje savršeno oštru sliku u prirodnoj veličini.

„72LEX9 predstavlja kombinaciju vrhunskog LG-evog kvaliteta 3D slike i najnovijih smart tehnologija”, izjavio je K.S. Lee, potpredsednik kompanije LG Home Entertainment. „Plasiranjem 72LEX9 televizora, LG je uveren da će preuzeti lidersku poziciju na tržištu 3D televizora, nudeći oštriju i jasniju sliku na većem ekranu koji je u mogućnosti da pruži istinski izvanredno 3D iskustvo.”

Sa full HD rezolucijom LED ekrana, 72LEX9 donosi slike tako velike i pune boja kao da su iz umetničke galerije. Prostrani еkran čini sliku impresivnijom nego ikada, nudeći 3D doživljaj podjednako dobar kao na platnu obližnjeg bioskopa.

Međutim, 72LEX9 je mnogo više od ogromnog ekrana. Ovo umetničko delo upotpunjeno je najnovijim smart tehnologijama iz LG-a, omogućavajući pristup informacijama o putovanjima, zdravlju i mnogim drugim, putem interaktivnog pregleda sadržaja. Gledaoci takođe mogu uživati u video sadržaju sa YouTube-a i slikama sa Google-ovog besplatnog servisa Picasa. Zahvaljujući LG-evom intuitivnom i jednostavnom Magic Motion daljinskom upravljaču, sve funkcije se lako pronalaze i koriste.

Dodatni načini povezivanja dolaze u obliku DLNA funkcije, koja omogućava bežični pristup podacima smeštenim na drugim uređajima, kako bi korisnici mogli uživati u njima na velikom ekranu.

72LEX9 je lansiran u Koreji, a očekuje se prodaja i na drugim tržištima u narednih nekoliko meseci.

Glavne karakteristike:

  • 3D TV (Dynamic 3D)
  • FULL LED Slim Spot Control
  • 72-inčni ekran
  • INFINIA Dizajn: ultra tanak ekran tankog okvira
  • TruMotion 400 Hz
  • NetCastTM (Broadband TV)
  • DLNA

Leave a Reply