TV-Monitori

LG prvi fleksibilni OLED televizor na svetu

Na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) kompanija LG Electronics predstavila je prvi fleksibilni OLED televizor na svetu. Sa ovim inovativnim televizorom korisnici sada mogu da kontrolišu ugao zakrivljenosti u cilju najboljeg gledalačkog doživljaja, koji je do sada bio moguć samo u filmovima naučne fantastike.

LG Prvi fleksibilni OLED televizor na svetu

„Novi LG fleksibilni OLED televizor je proizvod koji se mora isprobati da bi se poverovalo da zaista i postoji, jer u svakom aspektu nadmašuje sva očekivanja naših korisnika”, izjavio je H. H. (Hyun-hwoi) Ha, predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Ono što je zaobljeno za ravno, fleksibilno je za zaobljeno. Stalno težimo da uvedemo inovacije u našu industriju, tako da sa ovim modelom LG nastavlja da predvodi evoluciju televizora.”

Ono što izdvaja LG fleksibilni OLED televizor od svih drugih TV uređaja na svetu je to što se zakrivljenost ekrana može prilagoditi korišćenjem daljinskog upravljača prema preferencijama gledaoca. Opseg zakrivljenosti se utvrđuje uzimanjem u obzir ključnih faktora koji utiču na gledalački doživljaj, kao što su veličina ekrana i udaljenost sa koje se gleda. Budući da korisnik sada može da podesi zakrivljenost, može uživati u najboljem gledalačkom iskustvu, skrojenom prema njihovom ukusu.

Ovaj televizor dijagonale od 77 inča predstavlja rezultat tehnološke integracije koja obuhvata sve aspekte proizvodnje, kao što su dizajn, ekran, garancija kvaliteta, itd. Fleksibilni OLED televizor je bio predmet desetina hiljada sati testiranja kako bi se obezbedili pouzdanost i trajnost njegovog jedinstvenog ekrana. Sa predstavljanjem svog novog fleksibilnog OLED televizora, LG je nastavlja da postiže velike uspehe kada su u pitanju inovacije u domenu OLED TV tehnologije – nakon ravnih i zakrivljenih, ovaj južnokorejski proizvođač sada donosi i fleksibilni OLED televizor.

Leave a Reply