TV-Monitori

LG Smart+ televizor prodat u milion primeraka za samo tri meseca

WebOS platforma i mnoštvo naprednih performansi doveli su do brzog uspeha modela LG Smart+ televizora za 2014. godinu.

Kompanija LG Electronics objavila je da je nakon lansiranja Smart+ televizora, koji koristi WebOS platformu, u martu ove godine do sada prodato više od million primeraka. Zahvaljujući svojim jedinstvenim i inovativnim performansama, LG očekuje da do polovine 2015. godine prodaja ovog proizvoda dostigne brojku od čak 10 miliona jedinica.

LG_webOS_1

„Dostizanje miliona prodatih Smart+ televizora za samo tri meseca je izvanredan uspeh“, izvjavio je ovim povodom In-kyu Lee, viši potpredsednik i šef odeljenja za televizore u okviru kompanije LG Electronics Home Entertainment, dodavši da se njihova odluka da proizvedu smart televizore sa webOS platformom pokazala kao pravi potez.

Kompanija LG takođe planira da proširi mrežu specijalizovanih radnji gde bi potencijalni korisnici mogli da iz prve ruke iskuse sve ono što nudi LG Smart+ TV platforma. Ovaj model je zagolicao pažnju potrošača jer je kreiran tako da im apsolutno olakša svakodnevno korišćenje zahvaljujući naprednim opcijama, kao što su Simple Switching, Simple Discovery i Simple Connection.

LG Smart+ televizor je dobio zvanične sertifikate i od strane međunarodno priznatih organizacija, kao što Underwriters Laboratories i Intertek. Obe institucije, koje predstavljaju najznačajnija tela ove vrste u industriji potrošačke elektronike, okarakterisale su ovaj uređaj kao značajno tehnološko dostignuće i prekretnicu u razvoju smart televizora.

Leave a Reply