TV-Monitori

Lite-On predstavlja 12X Blu-ray Disc Writer

Lite-On, lider u oblasti optičkih rešenja, sa ponosom predstavlja svoj 12X Blu-ray Disc (BD) writer: iHBS212 Lite-On je prepoznao uvećanu tražnju za Blu-ray rezačima veće brzine i uređajima koji mogu da obezbede smeštaj veće količine podataka na Blu-ray diskove. iHBS212 je upravo to: nudi najveću Blu-ray brzinu pisanja trenutno na tržištu.

Ovaj BD rezač je u mogucnosti da snimi i reprodukuje najpopularnije formate media ukljucujuci Blu-ray, DVD, i CD. Pored toga pisanja BD-R Single Layer diskova vrsi pri brzini od 12X, iHBS212 Double Layer BD-R media pri brzini od 8X, i cita BD-ROM disckove pri brzini 8X. Single Layer DVD±R diskovi se mogu narezati 16X, Double Layer DVD±R 8X a rewritable diskovi 8X (+RW) i 6X (-RW). Uredjaj cita i reze CD-R pri brzini od 48X i ponovo reze CD-RW brzinom 24X.

“Sa iHBS212 uredjajem Lite-On ucvrscuje svoju poziciju lidera u proizvodnji optickih disk uredjaja ”, rekao je Jelmer Veldman marketing menadzer u kompaniji Lite-On. “Sada je prihvatanje Blu-ray formata od strane trzista u porastu, srecni smo sto mozemo da ponudimo nasim potrosacima ovaj napredan Blu-rey uredjaj, pored nasih BD-COMBO i BD-ROM uredjaja”, dodao je Veldman.

Leave a Reply