TV-Monitori

Nova L3 serija Toshiba TV-a sa Smart funkcionalnostima

Kompanija Toshiba Europe GmbH predstavila je novu L3 seriju televizora – moderne TV uređaje sa dodatnom pogodnošću u vidu funkcionalnosti Smart TV-a. Projektovani za korisnike koji žele širi izbor sadržaja i načina povezivanja u pristupačnom a opet „pametnom“ LED TV-u, ova serija je idealna za prvi korak ka fleksibilnijem doživljaju gledanja TV-a.

Serija L3 dolazi sa Full HD (1080p) rezolucijom ekrana sa kristalno jasnom slikom, jarkim bojama, oštrim slikama i detaljnom definicijom za impresivniji utisak gledanja, dok je W3 serija HD Ready alternativa. Za korisnike koji bi da uživaju i u sadržajima sa DVD-a, takođe na jednom pristupačnom uređaju, D3 model je idealno rešenje koje ima ugrađen DVD plejer. Veličine ekrana u L3, W3 i D3 serijama kreću se od 59 cm (24”) do 122 cm (48”)1 što nudi odgovarajući izbor svakom korisniku, u skladu sa njegovim potrebama.

toshiba-l3

Pametan, „Smart“ način za uživanje u sadržaju

Svi modeli L3 serije nude suštinske funkcije Smart TV-a što ih čini potpuno svestranim i nameće kao dobar izbor za drugi TV u kući, ili kao osnovni izbor za sve koji do sada nisu gledali onlajn sadržaj preko TV-a. Uz njih je dostupan i niz aplikacija za servise „videa na zahtev“ tako da korisnici mogu ga gledaju TV program po izboru, u vreme koje njima odgovara. Korisnici po želji mogu da pregledaju kratke video zapise sa YouTube®  ili uživaju uz čitav varijetet zabave, muzike i aplikacija za pregledanje vesti. Ažuriranja vremenske prognoze su takođe lako dostupna preko L3 serije kućnih TV uređaja.

Direktan pristup internet bruzeru omogućuje korisnicima da pristupe internet stranicama direktno na svojim TV aparatima – što je zgodan način za pretragu, pregledanje i memorisanje omiljenih lokacija na velikom ekranu.

Lak pristup raznovrsnoj multimediji

Medija plejer omogućuje da se fotografije, video i muzičke datoteke sa USB ili tvrdih diskova (HDD) jednostavno reprodukuju na TV-u – ili da se pristupi zabavnim sadržajima sa konzola za igru, set-top box-a, DVD ili Blu-rayTM plejera, korišćenjem jednog od tri moguća HDMI® ulaza1. Sadržaj takođe može u realnom vremenu da se preuzima i prenosi (streaming) direktno sa jednog uređaja na TV L3 serije u drugoj sobi. Ugrađen Wi-Fi®1 u kombinaciji sa slobodom reprodukcije sa medija u kućnoj mreži znači da korisnici mogu da dele filmove ili druge sadržaje na velikom ekranu, bez potrebe da prinose računar (PC) ili da ga fizički povezuju sa TV-om.

Tanak, moderan i dobro povezan

L3 serija TV uređaja odiše specifičnim dizajnom karakterističnim za sve najnovije TV uređaje kompanije Toshiba. Uz modernu, prefinjenu eleganciju koja će pristajati svakoj sobi, ovaj TV i samom pojavom odaje utisak „pametnog“ aparata. Dostupni u prefinjenoj crnoj, beloj ili boji titanijuma 1, sve serije dolaze sa višestrukim i fleksibilnim mogućnostima povezivanja. Pored HDMI® i USB priključaka,  PC ulaz omogućuje da se TV ekran transformiše u veći PC monitor. Svi modeli nude „multi-tuner“2 rešenje za širi opseg kanala, dok Dolby® Digital Plus daje vernost reprodukciji zvuka i jasnoći muzike i dijaloga.

Svi modeli nude glatku reprodukciju scena punih akcije, zahvaljujući AMR (Active Motion & Resolution) obradi silke koja omogućuje „tečnu“ sliku na programima sa brzim sportskim ili dramatičnim filmskim scenama, kao i na dinamičnim igricama koje će držati korisnike „prilepljenima“ uz LED ekrane.

Toshiba L3, D3 i W3 serije TV-a biće dostupne tokom prvog tromesečja 2014.

Toshiba L3, W3 i D3 serije:

 • Smart TV funkcionalnost sa otvorenim brauzerom

 • Opcije za povezivanje1: ugrađen Wi-Fi®, do 3 x HDMI®, 1 x USB, 1x PC ulaz, kućna mreža i reprodukcija medija

 • Audio: Dolby® Digital Plus

 • Reprodukcija sa USB medija

 • Dostupni u crnoj, beloj i titanijum1 varijanti

 • Radio prijemnici/predajnici: DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, analogni2

 

Toshiba L3 TV:

 • Full HD, 1920 x 1080p, LED ekran

 • AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)

 • Dostupan sa ekranima veličina od 122 cm (48”) sa LED Edge, 102 cm (40”), 80 cm (32”) dostupan sa Direct LED tehnologijom.

 

Toshiba W3 TV:

 • HD Ready, 1366 x 768, LED ekran

 • AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)

 • Dostupan sa ekranom dijagonale 80 cm (32”) Direct LED tehnologija

 

Toshiba D3 TV:

 • HD Ready, 1366 x 768, LED ekran

 • Ugrađen DVD plejer

 • AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)

 • Dostupan sa 59cm (24”) LED Edge ekranom i 80cm (32”) sa Direct LED tehologijom.

Leave a Reply