TV-Monitori

Nova Toshibina serija WL938 nudi premijum 3D format za sve

Toshiba Evropa proširila je asortiman premijum 3D televizora predstavivši seriju WL938. Sada cela porodica može da se okupi i uživa u nezaboravnom 3D doživljaju zahvaljujući kombinaciji pasivne tehnologije i četiri para naočara koji dolaze sa uređajem.

Osim toga, mogućnost konvertovanja 2D sadržaja u 3D slike znači da može ponovo da se uživa u omiljenim starim filmovima i TV serijama. Brz i lak pristup platformi Toshiba Places omogućava gledaocima da izaberu zabavne sadržaje po svom ukusu koristeći niz video portala, servisa sa novostima i usluga provajdera filmova i TV programa na zahtev.

Ugrađeni Wi-Fi® znači da je konekcija sa vašom kućnom mrežom bežična. Serija WL938 takođe se savršeno uklapa u moderan životni prostor zahvaljujući inovativnom doprinosu kompanije JACOB JENSEN DESIGN koji se ogleda u super tankom dizajnu ivica i sposobnosti da se uklopi u prostor u tri dijagonale: 139cm (55 inča), 119cm (47 inča) i 107cm (42 inča). Toshibina serija WL938 biće dostupna u Evropi u četvrtom kvartalu 2012. godine.

Premijum 3D bez kompromisa

Serija WL938 kombinuje udobnost i jednostavnu upotrebu pasivne 3D tehnologije i lagane naočare sa bioskopskim doživljajem pri gledanju, brzim onlajn povezivanjem i čistim, bogatim zvukom. Četiri para naočara vam omogućava da uživate u filmovima, sportu i igrama u impresivnom 3D formatu.

Pored toga, tehnologija Full HD resolution 400 AMR (Active Motion & Resolution) čini pokretne slike jasnim i oštrim i unapređuje doživljaj gledanja sporta i akcionih filmova. Ove scene često podrazumevaju najuzbudljivije momente tako da veća jasnoća i oštrina dolazi do izražaja.

Smart TV postaje još pametniji

Svet onlajn zabave neprestano raste a serija WL938 omogućava gledaocima da ga u potpunosti istraže. Bogat izbor na Toshiba Places, onlajn portalu Toshibe, podrazumeva lak pristup video sadržajima, filmovima i TV programima na zahtev, muzici i drugim sadržajima. S obzirom da je logično da se najbolji ekran u kući koristi što je češće moguće, WL938 ima WiDi® za prikazivanje slika na ekranu sa bilo kog laptopa koji podržava WiDi® bežičnim putem.

Integrisani dupli ekran omogućava drugima da uživaju u zabavnim sadržajima sa interneta na velikom ekranu dok vi nastavljate da radite na laptopu. USB Video Recording* koji eksterni hard drajv pretvara u HDD TV rikorder znači da možete da snimite sadržaj i potom ga gledate kada poželite. Dodavanjem kompatibilne veb kamere možete da koristite SkypeTM kako biste stupili u kontakt sa onima koje želite da vidite dok razgovarate sa njima.

Četiri HDMI porta plus dva USB porta garantuju da imate dovoljno opcija za konekciju. Open Browser** i ugrađena Wi-Fi® konekcija omogućuju strimovanje video, radio i TV sadržaja, pristup društvenim mrežama kao što su Twitter™, Facebook™ i Tumblr™ ili jednostavno pretraživanje omiljenih sajtova – bežičnim putem na vašem najboljem ekranu i bez potrebe da ustajete sa sofe.

I lep i funkcionalan

Zahvaljujući saradnji sa firmom JACOB JENSEN DESIGN, vaš TV će, uprkos minimalističkom izgledu, zadovoljiti i najstrožije zahteve u pogledu kvaliteta i obrade materijala. Super tanke ivice od aluminijuma sa peskiranom završnom obradom omogućavaju da se slika širi do samih uglova uređaja, što pruža savršen bioskopski doživljaj gledanja a detalji od brušenog metala u art deko stilu čine uređaj još elegantnijim.

Zvuk je bitan

Dobar kvalitet zvuka daje dodatnu dimenziju gledanju, tako da serija WL938 ima kompletnu TV tehnologiju Audyssey® Premium kako bi muzika i zvučni efekti savršeno dopunjavali sliku. Duboki, bogati basovi koji sprečavaju iritirajući pojačani zvuk na početku reklamnih blokova i sistem za balansiranje zvuka koji automatski podešava zvuk u odnosu na akustiku prostorije sastavni su deo paketa.

Dodatna oprema koja će vas oduševiti

Uživajte u najnovijim 3D senzacijama sa idealnim naočarima za svoj Toshiba 3D TV. Dodatne pasivne 3D naočare su dostupne u paketima za odrasle, decu i porodicu, tako da vaša cela porodica i prijatelji mogu da uživaju u Toshiba 3D doživljaju.

Kako ne biste propustili svoje omiljene sadržaje, Toshiba Universal HDD TV oprema (TV-Kit-HDD100) vam omogućava da svom TV uređaju dodate bilo koji USB hard drajv od 2,5 inča bez razvlačenja kablova po prostoriji. Ova oprema savršeno staje iza TV uređaja i predstavlja lako dostupan, diskretan uređaj za snimanje.

Leave a Reply