TV-Monitori

Novi BenQ 18,5” W G925HDA LCD monitori

Prestavljeni novi BenQ 18.5”W G925HDA LCD monitori za SOHO, SMB, obrazovne primene i prikazivanje svih proporcija slike bez izobličenja uz štednju energije i sa vremenom odziva od 5ms

BenQ, svetski poznati inovator uređaja sa koncepcijom digitalnog životnog stila, dokazuje svoju strast za „Donošenje uživanja i kvaliteta u život” uvođenjem još jednog pristupačnog modela dijagonale 18,5”W u G seriju: G925HDA.

Oba 16:9 LCD monitora nude inteligentne osnovne elemente za svakodnevnu SOHO, SMB, obrazovnu i kućnu upotrebu, uključujući kratko vreme odziva od 5ms, 40.000:1 DCR i D-Sub. Kod ovog najnovijeg modela najviše se ističu jedinstvene mogućnosti prikazivanja – režimi prikaza “na celom ekranu” i u “proporciji” – koji omogućavaju da se slika sadržaja prikaže u originalnoj proporciji i bez izobličenja, kao i sa maksimalno mogućim popunjavanjem ekrana od 1366×768 200 nita. Senseye®+foto tehnologija u vlasništvu dodatno doprinosi da se izdvoji iz konkurencije time što užitak gledanja podiže na više standarde performansi i mogućnosti koje je ustanovio Benq. Ekološke prednosti obuhvataju uštedu energije od 23,3% u odnosu na prethodne modele i međunarodne sertifikate za odgovornu, ekološku proizvodnju.

Kompanija BenQ nudi SOHO, SMB, akademskim i kućnim korisnicima bolji izbor kada se radi o popularnoj kategoriji dijagonala od 18,5-19”W. G925HDA postavlja svestranost i užitak gledanja na potpuno novi nivo zahvaljujući režimima prikaza “na celom ekranu” i u “proporciji”. Idealan za16:9 sadržaj, režim prikaza “na celom ekranu” prilagođava sadržaj tako da potpuno popuni ekran. Režim prikaza u “proporciji” skalira sliku tako da popuni što je moguće veći deo ekrana bez izobličenja geometrije. Korisnici mogu lako da prelaze iz jednog u drugi režim putem intuitivnog OSD menija.

Za dalje ugađanje korisničkim željama zadužena je tehnologija Senseye+photo, BenQ-ova ekskluzivna mašina za poboljšanje slike koja dinamički fino podešava osvetljenost i pozadinsko osvetljenje kako bi optimizovala gledanje najpopularnijih korisničkih scenarija: standardni, dinamički, foto, film i sRGB. Nezavisno upravljanje bojom tehnologije Senseye dozvoljava korisnicima da individualno prilagode boju, kontrast i sjaj bez međusobnog ugrožavanja boja. G925HDA je opremljen višenamenskim D-Sub konektorom.

Leave a Reply