TV-Monitori

Novi Panasonicovi top modeli VIERA serije

Ultra HD i Full HD televizori kombiniraju kvalitetnu sliku s potpunim mrežnim povezivanjem kroz my Stream, Info Bar, TV Anywhere i Remote Sharing opcije

Panasonic je predstavio najnovije serije svojih top VIERA 4K Ultra HD televizora; AX800 kao i Full HD model AS800 spajaju “Beyond Smart” funkcije, vrhunski kvalitet slike i najsavremeniji dizajn.

Prateći udruživanje Panasonicovih plazma i LED LCD inženjera, AX800 televizori će biti prvi 4K UHD televizori koji će koristiti prednosti know-how besprekornosti kvaliteta slike koje je Panasonic stekao kroz razvoj svojih vrlo hvaljenih plazma televizora.

viera

AX800 serija dolazi u  crnoj boji i dostupna je u veličinama ekrana od 50, 58 i 65 inča. AS800 dolazi u izradi od titana u veličinama ekrana od 47, 55 i 60 inča.

Osim toga, Panasonic je najavio novu 4K Ultra HD seriju televizora, AX900, za jesen.

AX900 poseduje vrhunski panel, visoku klasu lokalnog zatamnjenja i snažni procesor za nesmetani doživljaj koji je i više nego “smart”. AX900 predstavlja još jedan dokaz o ultimativnom 4K kvalitetu slike uklopljenoj u moderni, bezvremenski dizajn.

Leave a Reply