298X4QJAB_1
TV-Monitori

Novi Philips UltraWide monitor sa 21:09 panoramskim formatom

Novi Philips UltraWide 29-inčni monitor, sa panoramskim pogledom, preciznim prikazom slike i Multiview dual-source feedom, predstavljen javnosti

 

MMD, licencirani brand partner za Philips monitore, sa zadovoljstvom najavljuje izlazak novog 29-inčnog monitora sa panoramskim formatom 21:09, živopisne slike, sa AH-IPS tehnologijom i dual-source Multiview podrškom.

298X4QJAB_1

Izuzetan kvalitet gledanja

Neponovoljivu zabavu kod kuće na novom 298X4QJAB monitoru garantuje UltraWide pogled na 29-inčnom ekranu, sa 2560×1080 HD rezolucijom i velikom preciznošću slike. Jasne slike i žive boje omogućava vrhunska AH-IPS tehnologija, a ugao gledanja od 178/178 stepeni osigurava nesmetano posmatranje iz bilo koje perspektive, što ovaj monitor čini idealnim za opuštanje i zabavu uz omiljene vizuelne sadržaje.

298X4QJAB model nudi i različite načine za dodatna poboljšanja iskustva gledanja, sa karakteristikama kao što su SmartImage za definisanje formata gledanja, SmartControl za jednostavno podešavanje, SmartContrast kako bi se poboljšao kontrast slike i SmartKolor za bogate, živopisne slike.

Neograničena zabava

Philips i MMD su novim 298X4QJAB monitorom još jednom potvrdili fokus na ostvarivanju veće rezolucije ekrana, uz vrhunski kvalitet slike kako za profesionalne korisnike, tako i za domaćinstva. MultiView tehnologija je karakteristika najzaslužnija za kvalitet slike i prostranost 29-inčnog monitora, a ujedno korisnicima pruža i veliku mogućnost izbora. Multiview odlika omogućava rad sa više uređaja istovremeno, poput kompjutera ili BluRay playera, prateći sadržaje iz više izvora paralelno – tako što koristi jednu stranu ekrana za sport feed prikaz uživo uz set-top box, a drugu stranu za pretraživanje web-a na mobilnom uređaju.

Fleksibilno povezivanje

Zahvaljujući SmartConnect tehnologiji, ekran se može povezati sa nizom uređaja. Opremljen je nizom interfejsa, uključujući DisplayPort, HDMI i Dual Link DVI, čime se korisnicima omogućava da uživaju u visokokvalitetnim video i audio sadržajima.

Tehničke specifikacije – Philips LCD monitor 298X4QJAB sa Multiview prikazom

Vrsta i veličina LCD monitora29″ (73 cm) AH-IPS LCD
Tehnologija pozadinskog osvetljenjaW-LED
Optimalna rezolucija2560 x 1080 @ 60 Hz
Ugao gledanja178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Osvetljenje300 cd/m²
SmartContrast razmera20,000,000:1
Veličina piksela0.2628 x 0.2628 mm
Prikaz boja16.7 M (True 8 Bit)
SmartResponse vreme odziva5 ms (gray to gray)
MultiView prikazPiP/PbP mode, 2x devices
PovezivanjeUlaz signala: DisplayPort, DVI-Dual Link (digital, HDCP), HDMIx2

Sync ulaz: Separate Sync, Sync on Green

Audio ulaz/izlaz: PC audio-ulaz, ulaz za slušalice

Izlaz signala: DisplayPort

Nagib-5/+20 stepeni
Sertifikati i odobrenjaEnergy Star 6.0, EPEAT Gold, RoHS, Ne sadrži olovo, ni živu

Leave a Reply