TV-Monitori

Novi Samsung LED multifunkcijski monitori

Bez obzira na to da li pripremate prezentaciju ili želite da uživate u filmu, najnovijim video igricama ili gledate omiljeni TV kanal, serija Samsungovih LED MFM monitora vam sve to omogućava. Ovi multifunkcionalni uređaji donose besprekorne performanse, vrhunski kvalitet slike i brojne višenamenske funkcije kombinujući sadržaj televizora, računara i audio uređaja. Oni ispunjavaju najnovije potrebe korisnika i nude efikasniji rad na više poslova istovremeno ali i komforniji stil života.

Ugrađeni TV tuner, zvučnici, daljinsko upravljanje, izuzetan kvalitet slike, kompatibilnost sa operativnim sistemom Windows 8, ali i mogućnost povezivanja sa brojnim drugim uređajima, čine ove monitore vrlo praktičnim i svrsishodnim. Ono što je interesantno kod ove Samsungove serije monitora je to da nudi “sliku u slici”, odnosno možete gledati televizor i raditi na svom računaru, u isto vreme. Takođe, ovo su jedinstveni uređaji koji u ovoj dijagonali nude Full HD rezoluciju prilikom gledanja televizijskog programa. Idealni su za varijantu drugog televizora u domaćinstvu jer imaju dvostruku ulogu, idealne performance i ne zauzimaju puno prostora.

samsung-led

Samsungovi Multifunkcijski monitori imaju LED ekran i dolaze sa dijagonalom od 22 i 24 inča. Modeli koje možete naći na tržištu prodaju se u beloj i crnoj boji i nose oznaku T22C300EW, T24B300EE i T24C300EW. Sva tri monitora imaju Full HD rezoluciju od 1920 x 1080 piksela koja se prikazuje u 16:9 formatu. Ugao gledanja od 170/160 stepeni omogućava verno prikazivanje i vrhunski kvalitet slike, bez menjanja boja, iz bilo kog ugla. Takođe, uz vreme odziva od 2 ms, čak i prilikom prikazivanja najbržih scena, tehnologija za besprekorno prikazivanje pokreta omogućava gledanje filmova, igranje igrica i gledanje sadržaja sa interneta uz precizan prikaz i bez podrhtavanja slike, zamućivanja i pojave duple slike do kojih može da dođe na monitorima sa sporijim odzivom. Osim toga, različiti tipovi ulaza obezbeđuju veću kompatibilnost monitora i omogućavaju prikazivanje raznovrsnog sadržaja. Serija ovih monitora donosi VGA D-sub, DVI i HDMI povezivanje, odnosno integraciju sa audio i video uređajima, računarima, smart telefonima i tabletima.

U digitalnom dobu gde tehnološki uređaji igraju važnu ulogu i olakšavaju svakodnevni život, podjednako bitna stavka je i njihova namena. Televizori i monitori su svakako neke od najvećih i najskupljih stavki u našem domu koji, naročito kada je u pitanju zabava, često ispunjavaju slične dužnosti. Dakle, ako nemate sobu ili budžet za oboje, ili vam je potreban televizor manjih dimenzija sa vrhunskom slikom koji će u isto vreme biti i monitor povezan sa vašim računarom, zašto ne biste iskombinovali ova dva? Samsungovi Multifunkcijski LED monitori vam svakako otvaraju tu mogućnost.

0 thoughts on “Novi Samsung LED multifunkcijski monitori

Leave a Reply