samsung-SE790C
TV-Monitori

Novi Samsung monitori i SMART Signage displeji

Kompanija Samsung Electronics predstavila je na Grimaldi Forumu u Monaku liniju inovativnih monitora i SMART Signage displeja. Najmodernija rešenja uključuju najnovije zakrivljene i UHD monitore za privatne i poslovne korisnike.

 

Samsungovi novi zakrivljeni monitori, pre svega modeli SE790C, SD590C i SE510C, imaju moderan i minimalistički dizajn. Veliku pažnju izazvao je i UHD monitor UD970 koji nudi veliku preciznost i neverovatno realistične boje.

samsung-SE790C

Model RH55E je druga generacija SMART Signage displeja od 55 inča. Uz elegantan dizajn, poboljšan kvalitet ekrana i ugrađen sistem za upravljanje sadržajima (CMS), model RH55E nudi prilagodljivo emitovanje poruka što poslovnim korisnicima omogućava da poboljšaju svoju ponudu.

 

„Samsungovi najnoviji monitori i SMART Signage displeji stvaraju nove mogućnosti za privatne i poslovne korisnike i treba ih smatrati inovativnim alatima za bolje ispunjavanje poslovnih ciljeva“, istakao je B. K. Jun, generalni direktor i predsednik kompanije Samsung Electronics. „Radujemo se što ćemo istraživati nove mogućnosti i podeliti svoju viziju kreativnih i pametnih proizvoda sa partnerima i distributerima u Evropi.“

 

Zakrivljeni monitori

Novi zakrivljeni monitori pružaju zanimljivo iskustvo gledanja uz ekrane koji se gotovo podudaraju sa prirodnom zakrivljenošću oka gledalaca. Ova linija obuhvata SE790C od 34 inča sa ultra-širokim aspektom 21:9, kao i modele SE590C i SE510C, oba od 27 inča.

 

Nagrađeni model SE790C ima optimizovanu zakrivljenost, Ultra Wide Quad HD rezoluciju i superiorni kontrast. Integrisanjem tih prednosti sa funkcijama monitora koje pospešuju produktivnost i zabavu, nastaje znatno drugačije iskustvo gledanja u odnosu na ravne ili konkurentske zakrivljene monitore. SE790C je nedavno dobio nagradu za zakrivljeni monitor uz potvrdu udobnosti za vid od organizacije TÜV Rheinland, vodeće međunarodne organizacije za dodelu sertifikata, i to nakon rigoroznih procena. U tom procesu je ocenjivano predstavljanje boja, jednoobraznost, široki ugao gledanja i rad bez treperenja.

 

Uz prefinjeni dizajn i postolje u obliku slova T, zakrivljeni monitori SD590C i SE510C imaju i napredni način rada za prikazivanje multimedijalnih sadržaja.

 

UHD i mejnstrim monitori

Samsungov prvi profesionalni UHD monitor, UD970 od 31.5 inča, pruža kreativnim profesionalcima vrhunsko iskustvo gledanja za bolju kreativnost, efikasnost i angažovanje. Kao vodeći LED monitor u industriji, sa Adobe RGB color podrškom od 99.5% i opcijama za dvojako prikazivanje boja, UD970 dopušta ekstremno precizno predstavljanje boja i smanjene greške kod štampanja. Precizna fabrička kalibracija, funkcionalnost profesionalnog dizajna i jednostavno i prilagodljivo podešavanje ekrana za rezultat imaju iskustvo koje je najbolje i najbrže u klasi.

 

Za poslovne korisnike Samsung predstavlja i svoj SD850 Business monitor. SD850, od 27 i 32 inča, dizajniran je za profesionalce koji žele bolje stvaranje sadržaja i veću poslovnu produktivnost. Nudeći Wide Quad HD rezoluciju, izuzetan i funkcionalan dizajn monitora ispunjava sve veće potrebe korsinika na planu produktivnosti i kvaliteta.

 

Samsung je predstavio i svoje mejnstrim monitore SE360 i SE390 za sve korisnike. Svaki monitor se može naći u veličinama od 23.6 i 27 inča i poseduje tanak okvir, postolje u obliku slova T i tehnologiju Touch of Color. Modeli SE360 i SE390 nude izvanredan kvalitet slike i opremljeni su širokim uglom gledanja od 178 stepeni, načinom rada koji štedi vid sa prigušenim plavim osvetljenjem, tehnologiju bez treptanja i funkciju Eco-Saving Plus.

 

Monitori poseduju i jednostavan i moderan dizajn bez PVC-a, što unapređuje ukupno iskustvo gledanja.

 

SMART Signage displeji

Kao nastavak Samsungove uspešne linije SMART Signage displeja za mala i srednja preduzeća, druga generacija SMART Signage displeja, RH55E, dizajniran je da pruži moćnu poslovnu komunikaciju. Uz simetričan i tanak dizajn okvira, RH55E LED displej od 55 inča nudi bolji kvalitet ekrana i ugrađen sistem za upravljanje sadržajima (CMS) za prilagodljivo prikazivanje poruka koje će inspirisati poslovne korisnike. Unapređena konektivnost modela RH55E, izdržljivost i trogodišnja garancija brinu se da komercijalni SMART Signage displej ispuni sve potrebe i ciljeve vlasnika firmi u različitim segmentima tržišta.

 

Prva generacija, RM48D SMART Signage displej od 48 inča jeste revolucionarni all-in-one digitalno displejsko rešenje za mala i srednja preduzeća. Kombinovanjem informativnih i promotivnih prednosti digitalnog displeja sa direktnom televizijom, RM48D dopušta poslovnim korisnicima da objavljuju različite promocije i poruke uz zabavne i multimedijalne sadržaje. Pouzdani i izdržljivi RM48D dizajniran je tako da radi do 16 sati dnevno, sedam dana u nedelji, za superiornu pouzdanost i prosleđivanje poslovnih poruka.

Leave a Reply