TV-Monitori

Novi Seagate FreeAgent i Theater Multimedia Hard Drive plejer

Isporučuju komfor koji kupci očekuju od multimedijalnih hard drive plejera

Za sve one koji čuvaju digitalne fotografije i filmove, koji žele da jednostavno pregledaju i dele svoje fotografije, filmove i muziku sa porodicom i prijateljima u ugodnom okruženju, obezbedili smo jednostavna rešenja koji će vam pružiti užitak u digitalnim arhivama i televiziji, proširujući socijalni aspekt razmene uspomena van ekrana računara na komfor vaše dnevne sobe.

Za razliku od nekih konkurentskih proizvoda čiji se izgled uklapa sa kompjuterskim okruženjem, poseduju bučne ventilatore, moraju se povezati PC i TV radi preuzimanja podataka ili pregleda, mi nudimo FreeAgent Theater media plejer koji na najlakši način obezbeđuje čuvanje i prenos podatak između PC-a i kućnog centra za užitak u fotografijama, filmovima i muzici u komforu vaše dnevne sobe.

Uz pomoć ovog jedinstvenog dual docking sistema, FreeAgent Theater eliminiše komplikovana mrežna podešavanja, malu brzinu pristupa, kablove i konektore koji zbunjuju. Jednostavno postavite FreeAgent Go prenosivi hard diks na docking stanicu za računar i fotografije, filmovi i muzika sa računara će biti kopirani na uređaj. Postavljanjem diska u FreeAgent Theater media plejer, povezan na televizor, će vašu kompletnu media arhivu unaprediti i učiniti spremnom za 1080 high-definition reprodukciju i Dolby® audio surround zvučnu podršku. Sa interfejsom koji je naklonjen korisniku opcijama slideshow reprodukcije muzike i efektima tranzicije, osiguraćete sebi vrhunski užitak.

Leave a Reply