TV-Monitori

Novi Sony X9 televizor sa 8 miliona piksela

Svedoci smo činjenice da je televizija sitnim koracima uspela da prokrči svoj put i zauzme vodeće mesto među tradicionalnim medijima. Ubrzani tehnološki napredak nam iz dana u dan priprema nova iznenađenja i čini da još više uživamo u omiljenim televizijskim programima.
Zahvaljujući tehnološkom razvoju, danas možete udobno da se smestite u fotelju i da uz osvežavajući letnji napitak, osetite atmosferu Mundijala i u vašem domu! Međutim, za potpuno uživanje u maestralnim potezima velikana svetskog fudbala, neophodan je fudbalski set zabave – pravi TV uređaj, navijački duh i najveselija ekipa.

Uz novitete kompanije Sony slobodno možete da zaboravite sve što ste do sada znali o kvalitetu televizijske slike. Pored novog Sony X9 modela vaš stari televizor će izgledati kao šporet na drva. Ova jedinstvena tehnologija, sa 8 miliona piksela, nudi 4 puta detaljniju sliku u odnosu na standardni HD. Kristalno jasan prozor u svet koji nudi model Sony X9 vam omogućava da savršeno vidite svaku svaku pegu Švajnštajgera, kao i vešt dupli pas Inijeste i Ćavija, dok uživate u vrhunskoj igri „ najvažnije sporedne stvari na svetu“.

X9_Atmosfera Mundijala

Ljubitelje fudbala posebno će vas obradovati i opcija Live Football, koja optimizuje zvuk sliku i i atmosferu sa stadiona seli u vašu sobu, tako da za sekund postajete deo usplahirene mase koja pršti od adrenalina bodreći omiljenu reprezentaciju. Ukoliko poželite da svoje utiske o uzbudljivom meču podelite sa prijateljima, možete veoma lako pristupiti drištvenim mrežema poput Twitter-a i Facebook-a ili servisima za komunikaciju, kao što je Skype. Takođe, uz One-Flick Remote daljinski na dodir, nikada nije bilo jednostavnije menjati kanale.

Kompanija Sony, kao zvanični partner aktuelnog Svetskog fudbalskog kupa, će u saradnji sa asocijacijom FIFA producirati tri utakmice spektakla u Brazilu, kao i zvanični 2014 FIFA World Cup™ film u 4K tehnologiji. Film će sadržati izbor najboljih mečeva kao i finalnu utakmicu šampionata, a nakon završetka prvenstva FIFA će ga distribuirati preko online servisa za distribuciju 4K sadržaja.

“Dugi niz godina sarađujemo sa asocijacijom FIFA i trudimo se da ljubiteljima fudbala priuštimo nezaboravno iskustvo u gledanju utakmica. Kao pioniri na polju 4K tehnologije, nestrpljivi smo da vidimo na koje će sve načine ova tehnologija unaprediti svet sporta”, ističe Mark Grinjer, direktor sektora za razvoj poslovanja 3D i 4K u oblasti sporta u kompaniji Sony.

Inovativna 4K tehnologija, koju Sony donosi u vaš dom, će za trenutak učiniti da se nađete u srcu fudbalske euforije u Riju i Sao Paolu. Vaše mesto će biti tik pored trave čuvene Marakane, dok čekate da neki novi Maradona rukom zatrese mrežu protivnika. Jedino što je potrebno jeste da se zavalite u omiljenu fotelju i vaše fudbalsko putovanje iz snova može da počne!

Leave a Reply