TV-Monitori

Novi SSDNow V300 disk nove generacije

Kompanija Kingston Digital Inc, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda je danas objavila da počinje sa isporukom sledeće generacije svog cenovno efikasnog SSDNow modela serije V. Kingston® SSDNow V300 je moćno rešenje za nodogradnju sistema kada su u pitanju korisnici koji brinu o budžetu pri nadogradnji desktop ili laptop računara.

SSDNow V300 je 10 puta brži u odnosu na klasičan hard disk koji radi na 7200RPM†. Pogoni ga LSI® SandForce® FSP procesor koji je posebno izrađen za Kingston i optimizovan za korišćenje sa vodećim NAND memorijskim čipovima u industriji koji su izrađeni u 19nm procesu kako bi se dobile sekvencijalne brzine čitanja i upisa do 450 MB/s. Upotrebom najboljih komponenti u klasi SSDNow V300 kombinuje kvalitet, perfomanse i povoljnu cenu za nove korisnike SSD-ova ili bilo koga ko želi da nadogradi postojeći sistem.

“LSI je radio zajedno sa kompanijom Kingston kako bi konstruisali posebno dizajniran disk visokih perfomansi za njihovu cenovno prihvatljivu V seriju”, izjavio je Kent Smith, viši direktor marketinga proizvoda u Flash Components diviziji kompanije LSI. “Naš nagrađivani SF-2281 FSP kontroler omogućava Kingstonovim korisnicima karakteristike koje su do sada bile namenjene poslovnim korisnicima i napredno iskustvo pri upotrebi računara, posebno kada su u pitanju novi korisnici SSD-ova.”

“Kingston je posvećen dizajniranju SSD-ova koji poseduju najbolji mogući odnos cene i karakteristika. I ovog puta smo uspeli u tome sa našom novom generacijom SSDNow V300 modela”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “SSDNow V300 je najbolji izbor za cenovno efikasnu nadogradnju kada su u pitanju korisnici koji žele da njihovi postojeći sistemi rade brže. Oni će takođe iskusiti brže podizanje i gašenje sistema i generalno bolje funkcionisanje sistema kada rade istovremeno sa više aplikacija.”

SSDNow V300 je dostupan kao samostalni disk ili u kompletu za nodogradnju sistema koji sadrži softver za kloniranje i druge dodatke namenjene desktop i laptop računarima. SSDNow V300 poseduje trogodišnju garanciju, besplatnu tehničku podršku i legendarnu Kingston pouzdanost.

Leave a Reply