TV-Monitori

NVIDIA predstavlja nove, povoljnije 3D Vision naočare

NVIDIA je danas predstavila novi proizvod u svojoj NVIDIA®3D Vision™ familiji proizvoda: NVIDIA 3D Vision žičane naočare. Nove naočare čine najbolje 3D iskustvo na PC računaru na svetu još dostupnijim i nude isti, nagrađivan 3D kvalitet i karakteristike koje poseduju 3D Vision bežične naočare.

NVIDIA 3D Vision naočare, koje poseduju naprednu aktivnu tehnologiju kompanije NVIDIA, omogućavaju igračima i 3D entuzijastima da pristupe najvećoj bazi visoko-kvalitetnog 3D sadržaja, uključujući više od 525 full HD 3D igara, Blu-Ray 3D filmova, kao i striming 3D video snimaka sa YouTube-a i 3DVisionLive.comstranice. NVIDIA 3D Vision naočare takođe podržavaju više od 65 različitih 3D Vision monitora, laptopova i projektora, dajući korisnicima potpunu fleksibilnost u konfigurisanju njhovih 3D Vision računara.

NVIDIA 3D Vision naočare uključuju USB 2.0 kabl od tri metra za direktno, jednostavno povezivanje sa 3D Vision PC računarom ili laptopom. To ih čini idealnim za LAN igračke turnire ili igraonice, jer im baterije nisu potrebne, dok se kabl jednostavno može osigurati za kompjuter sa opcionim ključem koji bi minimizirao mogućnost krađe.

“3D Vision pruža igračima i entuzijastima najveći ekosistem na svetu kada su u pitanju 3D proizvodi i moguće primene,” izjavio je Fil Ajsler, generalni menadžer za 3D Vision, kompanije NVIDIA. “Fanovi 3D-a su čekali nešto pristupačnije naočare i očekujemo da će naše nove 3D Vision naočare da im pruže upravo to.”

NVIDIA 3D naočare se očekuju na tržištu krajem juna 2011. na NVIDIA Store, kao i u prodavnicama i širom interneta. Za više informacija o 3D Vision-u posetite www.nvidia.com/3dvision.

O NVIDIA 3D Vision tehnologiji

Kompanija NVIDIA je svetski lider u proizvodnjii 3D tehnologije za personalne računare. 3D Vision tehnologija kompanije NVIDIA, koja uključuje 3D Vision softver i napredne aktivne naočare, gejmerima, filmofilima i ljubiteljima fotografije omogućava uživanje u izvanrednim stereoskopskim 3D slikama kada je konfigurisana uz pomoć grafičkih procesora kompanije NVIDIA i 3D ekrana ili projektora. NVIDIA 3D Vision tehnologija podržava najširi mogući spektar 3D sadržaja, uključujući više od 525 3D igara, Blu-ray 3D filmova, 3D fotografija i internet video sadržaja.

Ona takođe omogućava korisnicima da pošalju, podele i gledaju 3D fotografije u punoj rezoluciji, kao i 3D filmove na 3DVisionLive.com kompanije NVIDIA, prve svetske 3D Vision onlajn zajednice. Dalje, NVIDIA 3DTV Play™ softver omogućava korisnicima da spoje njihov PC računar ili laptop na 3D HDTV uređaje i HDMI 1.4 audio/video prijemnike i da uživaju u najnovijem 3D sadržaju u komforu njihovih domova u full HD 3D i sa HD okružujućim zvukom.

NVIDIA 3D Vision Pro™ tehnologija je kombinacija bežičnih aktivnih naočara i naprednog softvera, koji automatski transformiše poslovne aplikacije u stereoskopski3D sadržaj kako bi unapredila korisnost aplikacija i poboljšala produktivnost. 3D Vision Pro tehnologija je dizajnirana za više-korisnička, kolaborativna okruženja, i karakteriše je dalekosežna, dvostrana 2.4 GHz radio komunikacija.

Leave a Reply