TV-Monitori

Panasonic model VIERA TX-P50VT30E/B proglašen je za Najbolji evropski plazma TV

Kompanija Panasonic sa zadovoljstvom može da objavi da je na takmičenju za prestižne EISA nagrade za 2011. godinu njen vrhunski model Viera TX-P50VT30 izabran kao „Evropski plazma TV za 2011-2012“. Nagrada je priznanje za izvanredan kvalitet slike, performanse, dizajn i funkcionalnost vrhunskog Panasonic-ovog plazma televizora.

Ustanovljeno 1982. godine, (evropsko udruženje za zvuk i sliku) European Imaging Sound Association (EISA) je multimedijalno udruženje koje se bavi testiranjem korisničkih elektronskih proizvoda. Uz članstvo koje čine predstavnici 50 uglednih magazina iz oblasti audio, video, mobilnih i foto tehnologija, iz devetnaest evropskih zemalja, EISA nagrade su poznate kao jedna od najprestižnijih korisničkih preporuka koje proizvodi mogu da prime, i najvažniji indikator za odličan izbor pri kupovini.

Panasonic-ov Viera TX-P50VT30 NeoPlasma TV pridobio je EISA žiri izvanrednim performansama kako za 2D, tako i za 3D prikaz. Kao obrazloženje za izbor modela TX-P50VT30E za „Evropski plazma TV za 2011-2012.“ , EISA žiri je objasnio: „Ovaj vrhunski plazma model spaja veliki broj tehnologija i nudi izvanredan kvalitet slike za 2D i 3D prikaz. Korisnici će biti počašćeni neverovatnim nivoom crne boje, izvanrednim kontrastom i realističnim bojama. Brz pokret istovremeno je tečan i oštar, dok VIERA Connect mrežne funkcije nude široku paletu najnovijih Web usluga. Panasonic-ov VIERA TX-P50VT30E/B predstavlja televiziju i filmove u najboljem svetlu!”

Fabien Roth, generalni menadžer – direktor TV grupe, Panasonic Marketing Europe komentariše: „Posvećeni smo neprekidnim inovacijama naše ponude VIERA TV-a kako bismo obezbedili najbolje moguće iskustvo kućne zabave. Naš model TX-P50VT30E/B obezbeđuje optimalan kvalitet slike, kako za 2D tako i za 3D prikaz, pored naprednih VIERA Connect mrežnih funkcija, uz tanak profil i izuzetno atraktivan dizajn. Nakon što je TX-P50VT20 plazma TV osvojio istu kategoriju vrhunskih modela za 2010-2011. god., ova nagrada potvrđuje pravilo da modeli VT serije neprekidno postavljaju standard kvaliteta za kućnu zabavu.”

Panasonic-ov Viera TX-P50VT30 model, predstavljen tokom 2011., je 50-inčni model VIERA VT30 palete. VT30 paleta obezbeđuje najkvalitetnije iskustvo kućne 3D zabave zahvaljujući kratkom vremenu odziva od 600Hz (0.001ms) i novom tipu fosfora sa kratkim periodom luminiscencije što smanjuje mešanje signala (crosstalk). VT30 serija primila je THX 2D i 3D Display certifikate kao znak da omogućava prikaz onako kako je planiran od strane holivudskih režisera.

Leave a Reply