philips
TV-Monitori

Panoramski Philips UltraWide 21:9 monitor za profesionalce

Multiview za simultani dual-source feed pruža neverovatan desktop za multitasking profesionalce – sa kristalno jasnim slikama i preciznom reprodukcijom boja

Nakon premijernog predstavljanja na CeBIT-u 2013, Philipsov 298P4QJEB profesionalni model od sada je dostupan i široj javnosti. MMD, vodeća tehnološka kompanija i licencirani brand partner za Philips monitore, najavljuje izlazak inovativnog 29-inčnog monitora. Uz widescreen iskustvo gledanja, sa razmerom 21:09, novi ekran kombinuje Multiview sposobnost sa preciznim slikama vernih boja, istovremeno pružajući maksimalnu produktivnost na radnom mestu.

philips

Nezaboravno iskustvo gledanja 24/7

Novi 21:09 298P4QJEB monitor spreman je i za najzahtevnije korisnike, još jednom potvrđujući posvećenost Philipsa i MMD-a u proizvodnji monitora visoke rezolucije, sa vrhunskom kvalitetom slike. S obzirom da je jedan od njegovih glavnih aduta odličan kvalitet slike nesumnjivo će oduševiti profesionalne korisnike koji često rade na poslovnim aplikacijama prepunim sitnih detalja.

UltraWide HD (UWHD) ekran sadrži karakteristike napredne AH-IPS tehnologije, sa 2560 x 1080 HD rezolucijom, i 178/178 stepeni uglom gledanja za kristalno jasne slike iz bilo koje perspektive, što ga čini idealnim uređajem za posao koji zahteva potpunu koncentraciju. Dodatna pogodnost je prostor za rad od 29 inča što profesionalcima omogućava više prostora nego ikada pre kako bi na najbolji mogući način pokazali svoju produktivnost. Zahvaljujući minimalističkom dizajnu sa spoljnim okvirom debljine od samo 2,5 mm, ovaj monitor osmišljen je kako bi u potpunosti eliminisao odvlačenje pažnje na poslu i pružio istinski panoramski pogled.

Veličina monitora je važna za multitaskere

Nadopunjujući prostranu veličinu ekrana, napredne Multiview sposobnosti takođe obezbeđuju korisnicima protok sadržaja iz više izvora istovremeno. Od finansijskih stručnjaka kojima su neophodne tabele sa više informacionih feed-ova paralelno, do grafičkih dizajnera koji koriste kompleksan CAD-CAM rad – svi korisnici se mogu spojiti bilo gde sa dva uređaja i imati pregled više sadržaja odjednom. Na taj način novi Philipsov UltraWide 21:09 monitor obećava potpuno čistu površinu stola jer nema potrebe za gužvom koju bi stvorilo više monitora.

 

Praktična produktivnost

Kako bi se ublažio umor napornog rada i povećala produktivnost, monitor sadrži smart ErgoBase koji omogućava spuštanje gotovo do nivoa stola za udoban ugao gledanja, dok baza uredno upravlja kablovima, smanjujući ih na radnoj površini. Monitor se ističe i izuzetnom povezanošću koja je očigledna i u nizu interfejsa, uključujući USB 3.0 za brzi prenos podataka, HDMI i Dual Link DVI. Osim toga, novi model prepoznaje da je za finansijske i bankarske aplikacije često potrebno više prozora odjednom pa uz Multiview sposobnost, novi Philips UltraWide 298P4QJEB podržava i tehnologiju Display Port, omogućujući korisnicima daisy-chain više monitora.

 

Tehničke specifikacije – Philips LCD monitor 298P4QJEB s Multiview prikazom

 

Vrsta i veličina LCD monitora29″ (73 cm) AH-IPS LCD
Tehnologija pozadinskog osvetljenjaW-LED
Optimalna rezolucija2560 x 1080 @ 60 Hz
Ugao gledanja178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Osvetljenje300 cd/m²
SmartContrastrazmera20,000,000:1
Veličina piksela0.2628 x 0.2628 mm
Prikaz boja16.7 M (True 8 Bit)
Smart Responsevreme odziva (standard)7 ms (gray to gray)
MultiViewPiP/PbP mode, 2 uređaja
PovezanostUSB 3.0 x 4

Ulaz signala: DisplayPort, DVI-Dual Link (digitalni, HDCP), HDMIx2

Izlaz signala: Odvojeni Sync, Sync on Green

Audio ulaz/izlaz: PC audio ulaz, ulaz za slušalice

Izlaz signala: DisplayPort

Postolje:

Podešavanje visine

Pivot

Okretnost

Nagib

 

150 mm

90 stepeni

-65/+65 stepeni

-5/+20 stepeni

Sertifikati i odobrenjaEnergy Star 6.0, EPEAT Gold, TCO Edge, RoHS, Procenat reciklirane plastike: 65%, kućište bez PVC / BFR, bez žive i olova

 

 

Philipsov UltraWide monitor dostupan je u svim bolje opremljenim radnjama sa tehničkom opremom.

Leave a Reply