lg
TV-Monitori

Petogodišnja garancija za LG Personal TV uređaje

U sklopu programa „5 godina bez brige“, kompanija LG Electronics želi da iskaže zahvalnost svojim korisnicima koji se odluče za Personal TV uređaje (monitor sa TV tjunerom) dajući petogodišnju garanciju umesto dosadašnje trogodišnje. Ova garancija obuhvata modele M52, DM52 i M2482D kupljene u periodu između 15. avgusta i 30. septembra 2012 godine.

Program produžene garancije „5 godina bez brige“, podrazumeva da će puna garancija od 3 godine biti produžena na 5 godina. Tokom ovog perioda predviđena je besplatna popravka i zamena delova u slučaju kvara. Korisnici treba da samo prilože dokumentaciju kojom se dokazuje kupovina (račun, pojednostavljeni račun, priznanicu), popunjeni garantni list i sertifikat, koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici kompanije LG Electronics Srbija.

LG Personal TV uređaj kombinuje najbolje od televizora i monitora. Korisnici mogu da uživaju u širokom spektru multimedijalnih sadržaja, od emitovanja HD programa do svih sadržaja sa računara. Novi modeli poseduje IPS ekrane, a odlikuje ih živopisna boja, kao i izuzetno širok ugao gledanja. Modeli sa ekranima dijagonale 24 inča koriste visokokvalitetne MVA panele.

Novi LG Personal TV uređaji odlikuju se mogućnošću prikaza slike u slici (Picture-in-Picture), odnosno omogućavaju gledaocima da u isto vreme otvaraju više ekrana i gledaju TV program u malim prozorima dok i dalje koriste svoj računar. Takođe poseduju i Infinite Surround audio sistem, koji proizvodi zvuk vrhunskog kvaliteta. Opcija USB Quick View skraćuje vreme potrebno za podizanje sistema računara i omogućava korisnicima da gledaju sadržaje poput fimova ili slika na brži i lakši način.

Ovi uređaji koriste savremene IPS (In-Plane Switching) panele umesto konvencionalnih TN (Twisted Nematic) panela i na taj način obezbeđuju savršenu reprodukciju boja i vrhunski kvalitet slike. Na ovaj način se ističe konzistentnost boja i smanjuje se njihova fluktuacija.

Personal TV modeli pokriveni garancijom: M2252D, M2352D, M2452D, M2752D, DM2352D, DM2752D and M2482D.

One thought on “Petogodišnja garancija za LG Personal TV uređaje

  1. Aca

    Још само да се фотокопира фискални рачун, јер ће оригинал да избледи за две до три године. Може да избледи и много раније ако је изложен светлости и ваздуху.

Leave a Reply