TV-Monitori

Philips 190SW9FS LCD monitor

Nova serija 190SW Philips monitora širokog formata donosi svež i kompaktan dizajn sa tankim okvirom ekrana, srebrnim finišom napred, crnom osnovom i poleđinom ekrana.

Tasteri za kontrolu ekranskih menija i uključivanje monitora su vidljivi i zgodno postavljeni u donjem desnom uglu monitora. Philips je kod ovog modela primenio Smart funkcije: SmartImage (automatsko podešavanje), SmartContrast (dinamički kontrast), Smart Control II, Auto Picture (brzo samopodešavanje), a najvažniji novitet kod ovog monitora je TrueVision. Reč je o Philipsovoj tehnologiji testiranja i finog podešavanja monitora za veoma kvalitetan prikaz slike. Ovaj proces jedinstven za Philips brend garantuje da će svaki monitor koji napusti fabriku biti testiran procesurom koja je četiri puta zahtevnija od one koja se traži za Windows Vista usaglašenost. Ako vam visok standardni nivo podešenosti nije dovoljan, tu je i PerfecTune čarobnjak za fino podešavanje po ukusu korisnika.
Philips 190SW9FS se može pohvaliti unapređenim karakteristikama, kao što su standardni kontrast od 1.000:1, dinamički kontrast od 10.000:1. Vreme odziva je standardnih 5 ms za tipični scenario primene.
SmartImage je tehnologija kompanije Philips koja analizira sliku koja se prikazuje na ekranu, te prema odabranom scenariju dinamički unapređuje kontrast, zasićenje boja i oštrinu statičnih slika i videa. Sve to funkcioniše u realnom vremenu i aktivira se pritiskom na jedno dugme.

Sa korisnom površinom ekrana od 408,24 x 255,15 mm Philips 190SW9FS donosi izuzetnu vrednost za uloženi novac, a pri tome zadovoljava i striktni ergonomski standard TCO03 i TUV Ergo, kao i ekološki standard Energy Star. Monitor koristi standardni VGA interfejs.

Cena ovih monitora je samo 107 evra bez PDV-a a mogu se nabaviti u Direct Linku.

Leave a Reply