TV-Monitori

Pioneer BDP-320 – Blu-ray plejer sa DivX kompatibilnošću

Maksimizirajte bioskopski doživljaj uz Blu-ray plejer sa DivX kompatibilnošću Pioneer BDP-320 koji pruža najviši kvalitet slike u kombinaciji sa prirodnim živopisnim bojama.

BDP-320 je opremljen naprednim tehnologijama za audio i video obradu dizajniranim da isporuče bogat kolorit, detaljnu sliku kao i surround zvuk visoke rezolucije. Pioneer takođe upotpunjuje doživljaj korišćenja Blu Ray kućnog bioskopa integracijom opcija proširive i ugrađene memorije koja od ovog modela iznosi 1 gigabajt, omogućavajući korisnicima da trenutno uživaju u BD-Live zabavi sa Blu Ray diskova.

Pioneer pokazuje svoje vođstvo u domenu video tehnoloških inovacija upravo sa BDP-320 modelom koji sadrži 48-bitni Support Deep Color, tri Video Noise Reduction sklopa i Picture Control Suite funkciju koja nudi 13 mogućnosti prilagođavanja slike koje krajnjim korisnicima pružaju istinski apsolutno prilagodljiv doživljaj gledanja. Ako na sve dodamo moćni 7.1-kanalni surround izlaz koji podržava 4 Burr-Brown DAC audio, sve što čujete je jednako impresivna kao i slika.

Leave a Reply