TV-Monitori

Prestigio MultiPad 9.7 Ultra u pretprodaji

Prestigio je objavio da je novi Prestigio MultiPad 9.7 Ultra, dostupan u pretprodaji za sve korisnike PrestigioPlaza shop-a.

Najnoviji Prestigio MultliPad 9.7 Ultra (PMP5197D) je drugi 9.7 inčni model u MultiPad porodici. Baš kao i njegov prethodnik MultiPad 9.7 PRO, MultiPad 9.7 Ultra poseduje kvalitetni IPS 9.7-inčni LED-Backlit IPS ekran visoke rezolucije 1024*768 i široki ugao vidljivosti od 178 stepeni, što obezbeđuje živopisnu sliku i sjajan vizuelni utisak za igrice, fotografije, knjige, časopise, filmove i internet stranice.

Uređaj se bazira na visoko performansnom ARM Cortex-A8 CPU, zajedno sa multi-format HD video kodekom i 3D grafičkim akceleratorom. Dobar rad procesora podržava 1GB DDR3 RAM memorije i 16GB interne memorije koja se može poširiti SD karticom do 32GB!

MultiPad 9.7 Ultra dolazi sa Android 4.0 Ice Cream Sandwich operativnim sistemom i brojnim, pažljivo odabranim aplikacijama, uključujući igrice, video plejer, mail program, Office Suite Pro (čija vrednost je 10$) i vrhunskom eReading aplikacijom, eReader Prestigio, koja nudi mnogo opcija za personalizaciju eReading doživljaja i preko 230,000 (beplatnih i onih koje se plaćaju) elektronskih knjiga na 20 jezika. Naravno, instaliran je i Google Play.

Sve ispravke dolaze OTA (over-the-air) putem integrisanog high-speed WIFI modula (802.11 b|g|n). Za maksimalnu mobilnost, Lithium Polymer baterija sa kapacitetom od 7,000 mAh je kontrolisana naprednom Power Management jedinicom.
Uređaj prirodno podržava većinu audio i video formata i zahvaljujući HDMI portu sve se može prikazati na eksternom monitoru ili TV aparatu.

Novi MultiPad poseduje 2.0 Mpx web kameru sa prednje i zadnje strane. Multipad 9.7 Ultra karakteriše tanak i lagan dizajn sa odličnim kvalitetom izrade i dve boje: ugljen-siva i crna sa crvenim ramom. Uređaj se isporučuje sa elegantnom kožnom futrolom i međunarodnom internacionalnom garancijom od 2 godine.

MultiPad 9.7 Ultra je dostupan u PrestigioPlaza eshop-u.

One thought on “Prestigio MultiPad 9.7 Ultra u pretprodaji

Leave a Reply