TV-Monitori

Revolucionarni Philips LightFrame monitor dostupan na tržištu

Kompanija MMD, zastupnik za prodaju Philips monitora u Evropi, saopštila je da je Philips LightFrame™ monitor dostupan na tržištu.

To je najnoviji proizvod iz grupe Philips Brilliance monitora. Ovaj 22-inčni monitor sjajne klavirsko bele boje, dizajniran je tako da pristaje svakoj savremenoj prostoriji jer izgleda moderno i luksuzno. Sam izgled monitora nije jedini razlog zbog kojeg je LightFrame monitor prijatan za oči; ovaj monitor ne izaziva pojavu „napora očiju“ tako da će njegovi korisnici imati potpuno novo iskustvo.

Opširnim naučnim istraživanjem dokazano je da svetlost veoma utiče na ljudska bića. Na primer, plavo svetlo, koje dopire do trećeg receptora oka, ima opuštajuće dejstvo. Ovo otkriće je iskorišćeno prilikom dizajniranja monitora LightFrame, tako da ovaj monitor emituje hladnu plavu svetlost koja korisnika opušta, poboljšava koncentraciju i sprečava napor očiju1.

LightFrame monitor takođe može biti pohvaljen činjenicom da sadrži različite tehnologije koje osiguravaju optimalnu vidljivost:

* SmartContrast12000:1 tehnologija garantuje punu crnu boju, i obezbeđuje rezonantniju sliku
* SmartImage tehnologija poboljšava kontrast, zasićenje boje i oštrinu slike i video klipova
* TrueVision tehnologija je oprema za testiranje i algoritam i za podešavanje monitora i fino podešavanje

Philips LightFrame monitor ima tri godine garancije i nagrađen je Energetskom Zvezdom (Energy Star) za svoju energetsku produktivnost.

Philips LightFrame monitor biće dostupan u svim velikim prodavnicama elektronske opreme od početka jula po malodrodajnoj ceni od 209 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Leave a Reply