TV-Monitori

SAMSUNG akcija servisiranja LCD televizora u roku od 24 časa

Samsung Electronics, svetski lider u oblasti digitalnih medija i digitalnih konvergentnih tehnologija, pripremio je posebnu pogodnost za sve svoje kupce u Srbiji za vreme trajanja Svetskog kupa FIFA 2010 u Južnoj Africi.

U periodu od 01. juna do 11. jula vlasnicima Samsung LCD televizora; LED, PDP (Plazma) televizora, kupljenim posle 01. aprila 2009. godine eventualni kvar na aparatu biće popravljen za najviše 24 sata od prijave Samsung servisu, ili će biti stavljen na raspolaganje drugi uređaj do okončanja popravke. Servisne prijave mogu se uputiti ovlašćenim Samsung servisnim centrima:

  • BG Elektronik (011/208-6666) i
  • Ekran (011/761-4707, 011/664-2227)

Samsung je u maju otvorio novo poglavlje u Srbiji za predstavljanje svojih proizvoda i usluga. Potrošači u Srbiji sada imaju priliku da se informišu o Samsungovim proizvodima i inovacijama na maternjem jeziku, bez potrebe za pretragama na inostranim sajtovima na drugim jezicima.

Posetioci sajta www.samsung.rs pronaći će brojne podatke o Samsung mobilnim telefonima, TV ekranima, monitorima, DVD uređajima, Blu-Ray plejerima, kućnom bioskopu, kao i o kamerama, fotoaparatima, digitalnim foto ramovima, štampačima, aparatima za domaćinstvo (frižiderima, veš mašinama, klima uređajima,…) i drugim aparatima.

Leave a Reply