Eurosport-Player_Samsung_2-730x414
TV-Monitori

Samsung donosi Eurosport na Smart TV

Kompanija Samsung Electronics Ltd. najavila je da se kanal Eurosport sada može gledati na Samsung Smart TV-u kao prvi regionalni servis koji emituje sportske sadržaje na toj platformi.

Vodeći panevropski sportski kanali Eurosport i Eurosport 2 emituju live streaming značajnih međunarodnih sportskih događaja među kojima su i biciklistička trka Tour de France, Kup afričkih nacija u fudbalu i Gren Slem teniski turniri, što predstavlja više od 5000 sati sportskog programa uživo svake godine.

„Oduševljeni smo što kanalu Eurosport možemo da poželimo dobrodošlicu na Samsung Smart TV-u, čime pokazujemo posvećenost ideji da proširimo partnerstva zahvaljujući kojima ćemo imati ekskluzivne sadržaje i našim potrošačima ponuditi bogato i raznovrsno iskustvo. Ponosni smo što su direktni sportski prenosi sada deo našeg portfolija širom Evrope“, izjavio je Li Epting, potpredsednik evropskog Centra za medijska rešenja u kompaniji Samsung Electronics Evropa.

Eurosport-Player_Samsung_2-730x414

Aplikacija Eurosport Player ide korak dalje od linearnog direktnog prenosa jer gledaocima nudi izbor sadržaja i opcije za programiranje tokom vodećih događaja. Na primer, tokom tri teniska grend slem turnira kao što su U.S. Open, Australian Open i French Open, navijači će moći da izaberu jedan od sedam različitih terena zbog čega nikad neće propustiti priliku da gledaju svoje omiljene igrače. Takođe, pokrivanje svetskih turnira u snukeru na kanalu Eurosport takođe će u ponudi imati višestruke izbore za gledanje igri na određenim stolovima. Drugi prestižni sportski događaji uključuju biciklistička takmičenja kao što su ture u Španiji i Italiji, Svetsko prvenstvo u atletici, Žensko evropsko prvenstvo UEFA 2013. i punu sezonu zimskih sportova 2013/14.

„Eurosport već mnogo godina nudi inovativne programe i brine se za to da ljubitelji sporta iskuse najbolje moguće direktne prenose. Veoma smo ponosni što možemo svoje usluge da donesemo na Samsung Smart TV i radujemo se što ćemo gledaocima predstaviti dinamičnije i zanimljivije iskustvo gledanja“, izjavio je Arno Majar, direktor odseka za Internet i nove medije u Eurosportu. Aplikacija Eurosport Player se može preuzeti sa Samsung TV Apps u 40 evropskih zemalja na 13 jezika: nemačkom, italijanskom, španskom, poljskom, holandskom, engleskom, danskom, rumunskom, ruskom, švedskom, češkom, finskom i norveškom.

Leave a Reply