TV-Monitori

Samsung Electronics lansira prvi na svetu 3D kućni bioskop

Samsung Electronics, svetski lider u oblasti digitalnih medija i digitalnih konvergentnih tehnologija, najavio je lansiranje prvog na svetu  (HT-C6930W), koji omogućava ultimativni osećaj 3D stereoskopske slike i 3D zvuka.

Lansiranjem HT-C6930W, Samsung sada nudi kompletan paket 3D proizvoda uključujući 3D televizore, 3D Blu-ray playere, 3D sadržaje i 3D naočare.

HT-C6930W baziran je na Samsungovoj ekspertizi 3D tehnologije, koja je već predstavljena u okviru lansiranja prvog na svetu potpunog HD 3D LED TV i 3D Blu ray plejera početkom ove godine. Svi Samsung proizvodi svode na minimum zamor očiju i vrtoglavicu i omogućavaju življe 3D stereoskopske slike

Kada je reč o zvuku, Samsung ‘Crystal Amp Pro’ minimizira distorziju zvuka i buku tako što dva puta prečišćava ulazni zvuk, isporučujući čistiji i jasniji zvuk pojačavanjem analognog signala potpuno verno originalu.

Dodavanjem vertikalnih zvučnika na kanal 5.1 zvučnog sistema sa stabilnim surround zvukom i ostvarujući visoku surround energijiu od 1330W zasnovanu na kanalu 7.1 zvučnog sistema, HT-C6930W omogućuje savršen vertikalni surround zvuk za 3D, koji ne može da obezbedi konvencionalan sistem. To omogućuje istinski impresivno 3D iskustvo kod kuće.

Sistem je opremljen Wi-Fi wireless mrežnom tehnologijom i AllShare kućnom mrežnom tehnologijom i jednostavno reprodukuje multimedijalni sadržaj snimljen u uređajima kao što su računari ili mobilni telefoni, i pomoću žičanih i pomoću bežičnih mreža.

Povrh toga, [email protected], poseban uređaj lak za upotrebu, je internet servis koji omogućuje da gledalac putem interneta uživa u korisnim informacijama kao što su vesti, vremenska prognoza, berza, reklame i filmovi besplatno. Ažuriranja sadržaja i filmova obavljaju se automatski.

Sa naprednim mogućnostima koje podrazumevaju jedan klik na dugme daljinskog upravljača za promenu funkcije celog ekrana sa 21:9 u 16:9 bez da se izgubi visina i “automatska optimizacija zvučnog polja” jer se automatski izračunava udaljenost zvučnika od slušaoca i omogućuje prilagođen zvuk, HT-C6930W je trenutno najnapredniji Samsungov kućni bioskop.

“Samsung je prva kompanija koja nudi kompletnu 3D paletu proizvoda uključujući televizore, Blu-ray plejere i kućni bioskop”, izjavio je Yang Kyu Kim, stariji potpredsednik prodaje i marketinga poslovne jedinice za vizuelni displej Samsung Electronics. “Samsung će i u buduće nastaviti da snabdeva korisnike najboljim mogućim 3D iskustvom”, dodao je.

Leave a Reply