TV-Monitori

Samsung LED TV serije 8

Najnoviju seriju LCD televizora krasi LED tehnologija koja prikazuje sliku boljeg i jačeg kontrasta, kao i istančan dizajn koji štedi vaš prostor

Samsung LED TV serije 8 daje savršen kvalitet slike sa 240 Hz, mega kontrastom i LED motorom. Funkcija [email protected] i 4 HDMI konekcija čini vaš život lepšim, lakšim i ispunjenijim.

Zahvaljujući osvežavanju slike od čak 240 Hz, mutna slika na vašem TV-u stvar je prošlosti. Ko god da je rekao “sve je u detaljima” verovatno bi mnogo cenio Mega Contrast. Sa Mega Contrastom, dubina svake boje je savršeno naglašena.

Velika novina na ovom televizoru jeste i wireless opcija, pa ćete od sada moći da uživate u omiljenoj muzici i filmovima sa vašeg PC-a i na vašem novom velikom televizoru i to bez nepotrebnih kablova!

Neodlučni ste da li biste radije gledali zanimljive klipove na YouTube, pretraživali fotografije na Googleu ili možda gledali TV? Sa novom LED serijom možete sve ovo jer LED 8 nudi mnogo više od klasične televizije.

Zahvaljujući Ultra Slim Wallmountu i neverovatnih 15 mm debljine, LED 8 na zidu liči mnogo više na umetničko delo nego na TV. Ovo je jedan od najtanjih televizora koji ćete naći na tržištu.


TELEVIZOR JE DEBLJINE SVEGA 15 MILIMETARA

Ako želite da podelite vaše video fajlove, fotografije ili muziku, to ćete moći da učinite na elegantan način preko USB 2.0 Movie konekcije. Ubodite USB u televizor i uživajte sa svojim prijateljima u digitalnom životu. Zahvaljujući Content Library Flash biblioteci, biće vam dostupni različiti sadržaji poput video igara, kuvara, fitnesa. Napravite sopstvenu biblioteku podataka koja vama odgovara. Dodatni material možete skinuti sa www.samsung.com.

Novi modeli za pozadinsko osvetljenje koriste LED lampe umesto CCFL. On&Off inteligentno LED osvetljenje štedi energiju i do 40%! Novi modeli za pozadinsko osvetljenje koriste LED lampe umesto CCFL što sprečava ispuštanje žive.

Verujemo da ćete i vi i planeta ceniti Crystal Design tehnologiju. Umesto farbe, korišćena je “dual injection” tehnologija kako bi se sprečilo nastanak štetnih materija koje uništavaju atmosferu. Kao rezultat, 90% ovog proizvoda je moguće reciklirati.

Leave a Reply