TV-Monitori

Samsung predstavio dva nova B2B displej UHD rešenja

Kompanija Samsung Electronics predstavila je svoja B2B displejska rešenja, prilagođena za različita okruženja, uključujući maloprodajne objekte, kancelarije, aerodrome i hotele.

Samsung je ostvario izuzetne rezultate u 2013. na polju profesionalnih displeja, a posebno u segmentu displeja velikog formata. Naša vizija za 2014. godinu uključuje snažniju integraciju tih proizvoda u prodajne strategije različitih vertikala industrije, kako bismo uz podršku novih tehnologija poduprli jačanje njihove konkurentnosti i generisanje većih prihoda. Sve veći zahtevi korisnika za rešenjima i inovacijama podstaći će naša dalja ulaganja u istraživanje i razvoj u narednim godinama – naglasio je Danijel Bačelić, rukovodilac odeljenja za saradnju sa poslovnim korisnicima u kompaniji Samsung Electronics.

110 UHD Display 2

Samsung je predstavio i novu verziju pametne platforme digitalnih tabli koja pruža efikasnije poslovno okruženje. Samsungova pametna platforma digitalnih tabli imala je svoju premijeru na sajmu ISE 2013. i od tada je unapređena i integrisana u Samsungove displeje velikog formata (LFD) za 2014. godinu. Ova proširena platforma digitalnih tabli sa prvim sistemom na čipu sa četiri jezgra u toj grani industrije pomoći će Samsungu da proširi svoje prisustvo na tržištu digitalnih tabli. Samsung ima za cilj da se usredsredi na svoja „integrisana displejska rešenja“ na tržištu digitalnih tabli, za koje se očekuje da će porasti za više od 20 odsto složene godišnje stope rasta do 2017. godine.

Samsung je predstavio i najveći UHD LFD displej na svetu dijagonale 110 inča, čime je industriju digitalnog oglašavanja podigao na novi nivo. Novi displeji omogućavaju vrhunski kvalitet slike, četiri puta veće rezolucije od uobičajenih Full HD displeja, čime je omogućeno bogato vizuelno iskustvo idealno za kompanije koje se žele razlikovati od konkurencije na tržištu, poput trgovina luksuznih proizvoda.

Nova displejska rešenja korisnici su prvi put imali priliku da vide tokom trajanja sajma Integrated Systems Europe (ISE) u Amsterdamu, najvećeg međunarodnog sajma B2B displeja u Europi.

 

Leave a Reply