samsung1
TV-Monitori

Samsung predstavio revolucionarni televizor Samsung S9 UHD TV dijagonale 214cm!

Novi Samsung S9 UHD TV televizor sa dijagonalom od 214 centimetara vojom veličinom vrhunsko iskustvo udobnosti i elegancije, a svojim izgledom i performansama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

samsung1

Na ekskluzivnom sajmu luksuza „24 hours of elegance”, koji je početkom jula 2013. godine organizovan u budvanskom Hotelu Avala, kompanija Samsung Electronics Co, Ltd predstavila je svoj revolucionarni televizor Samsung S9 UHD TV.

Najveći komercijalni UHD TV na svetu, sa ekranom dijagonale impresivnih 85 inča i rezolucijom koja je četiri puta veća od uobičajnih HD televizora, privukao je veliku pažnju brojnih posetilaca ovog sajma.

Jednostavno, predstavljen je revolucionarni TV koji omogućava korisnicima da uživaju u nepromenjenom, integrisanom i vrhunskom iskustvu zabave.

samsung2

Samsungov S9 UHD TV predstavlja televizor sa najvećim ekranom namenjen za gledanje u kućnim uslovima, uz brilijantan kvalitet slike u ultra-HD rezoluciji.

Sa dijagonalom od 214cm, Samsungov UHD ekran spada u najveće na svetu u ovoj kategoriji, a Algoritam za uvećavanje pretvara normalne slike u slike UHD kvaliteta kako bi odgovarale njegovoj fantastičnoj veličini.

Nudi četiri puta veću rezoluciju od Full HD televizora, a slike imaju četiri puta više detalja. Pored toga, S9 dolazi u kompletu sa funkcijama koje obezbeđuju najbolji mogući kvalitet slike bez obzira na izvor signala.

Samsungov zaštićeni patent – „up-scaling“ pokretač može da pretvori HD ili full-HD u UHD kvalitet slike, kako bi se stvorila veća preciznost i kvalitet slike blizak relanom životu.

S9 stvara dublje, crne i čistije bele boje koristeći jedinstvenu Samsung tehnologiju za mikro zatamnjivanje Precision Black Pro. Sa takvim jasnim kontrastom, kvalitet slike koji ćete iskusiti biće jedinstven.

samsung3

Ovaj impresivni televizor gledaoce će ostaviti bez daha i moćnim zvukom koji izvire iz njegovih skrivenih zvučnika. Uz četiri zvučnika i subwoofer, ukupne snage 120 vati, doživljaj slušanja je vrhunskog kvaliteta. Stoga, ukoliko tražite TV koji je jednako ugodan ušima koliko i očima, doživljaj koji pruža S9 je sve što ste tražili.

S9 UHD TV pomera granice i kada se radi o performansama – kompatibilan je sa svim postojećim konekcijama, a uz pomoć dodatka Evolution Kit, koji dodatno poboljšava performanse uređaja, kompatibilan je i sa budućim UHD standardima.

Ovaj model menja svest o dizajnu TV ekrana, unoseći revoluciju u konvencionalnom dizajnu, stvarajući inovativni i estetski dopadljivo delo. Dizajn „Večna Galerija“ (Timeless Galery) koji je primenjen na S9 podiže nivo standarda za dizajn luksuznih televizora. Doživljaj je takav da se čini da televizor lebdi unutar okvira suprotstavljajući minimalistički koncept tako velikom ekranu.

Tržište je prepoznalo inovaciju i uređaj je dobio nagradu za najinovativniji proizvod na Sajmu potrošačke elektronike CES 2013.

Leave a Reply