TV-Monitori

Samsungov bežični hub LED monitor CA750

Život je jednostavniji uz mogućnost pristupa sa više računara, automatsku detekciju i brzo podešavanje dvostrukog monitora. Samsungov hub monitor CA750 automatski uspostavlja bežičnu vezu s vašim note PC računarom i zgodno vam olakšava posao, ulepšava dan i oslobađa vaš radni sto gomile upetljanih kablova.

Funkcija automatske detekcije bežičnih uređaja bez problema određuje da li vaš računar ima mogućnost bežičnog povezivanja i zatim uspostavlja vezu sa njim. Samsungov hub monitor CA750 obiluje novim bežičnim funkcijama, predstavljajući vam nove očaravajuće nivoe upotrebljivosti i prikladnosti.

Ne zahtevajući upotrebu LAN kabla u kombinaciji s računarom, monitor CA750 koristi nov, elegantan i kompaktan dongl za super-brzu vezu ultraširokog opsega (Ultra Wide Band). Njegov uglađen i vitak dizajn obezbeđuje da povezivanje bude jednostavno i bez muke, to je savršena bežična veza. Bilo da mu pristupate preko svog note PC računara ili preko prijateljevog laptopa, mogućnost višestrukog povezivanja nudi širok izbor za unapređenje doživljaja gledanja.

Ekran ovog monitora je dijagonale 23″ sa odličnom orijentacijom 16:9, uz rezoluciju od 1920 x 1080 i odziv od samo 2ms odličan je i za igre i za zabavu.

Leave a Reply