TV-Monitori

Smart Android monitor ViewSonic VSD220

Nakon pametnih televizora, domaće tržište polako počinju da preplavljuju i pametni monitori. Iz aktuelne ponude, svojim jednostavnim dizajnom i odličnim radnim karakteristikama, izdvaja se model VSD220 kompanije ViewSonic.

Ovaj neverovatno elegantan i vizuelno veoma privlačan monitor dijagonale 22 inča specifičan je po tome što poseduje ekran osetljiv na dodir i kompletnu hardversku konstrukciju koja mu daje sposobnost da funkcioniše kao nezavisan računar.

Sa VSD220 monitorom možete surfovati internetom, gledati najnovije filmove i uživati u multimediji visoke definicije bez potrebe da ga povezujete sa PC računarom.

Poseduje 8GB fleš memorije za skladištenje podataka, a baziran je na Android platformi i u paketu dolazi sa velikim brojem veoma korisnih programa. Sjajna stvar kod ovog pametnog monitora je i što poseduje visok nivo žične i bežične konektivnosti pa se bez problema razume sa najrazličitijim gadžetima.

Od ostalih bitnih karakteristika VSD220 monitora svakako treba izdvojiti njegovo lako korišćenje, kao i krajnje jednostavno održavanje. Cena mu za sada nije poznata za domaće tržište.

Leave a Reply