TV-Monitori

Sony BRAVIA X4500

Najnovija Sony serija Full HD 1080 BRAVIA televizora sa ravnim ekranom pruža visoke performanse koje će oboriti s nogu svakog zagriženog ljubitelja filmova.

Bez obzira na to za koju se veličinu ekrana odlučite (40”/102 cm, 46”/117 cm ili 55”/138,8 cm), X4500 modeli pružaju najvernije bioskopsko iskustvo u zapanjujućoj Full HD rezoluciji 1920 x 1080.

Reprodukcija se odvija baš onako kako je reditelj predvideo, brzinom od 24 kadra u sekundi, uz kristalno jasnu sliku iokružujući zvuk koji doprinosi atmosferi, to je HD kućna zabava u punom sjaju. Uz mnoštvo vrhunskih tehnologija korporacije SONY, BRAVIA X4500 modeli isporučuju se sa četiri HDMI™ priključka koji omogućavaju povezivanje sa velikim brojem HD uređaja. Sve što vam je potrebno je jedan HDMI™ kabl.

Tehnologija Motionflow PRO 100Hz obećava najglatkiju i najprirodniju reprodukciju za sve brze akcione scene.

BRAVIA ENGINE 2 PRO pruža najbolji prikaz boja do sada, kao i jasnoću i kontrast za dublje i bogatije iskustvo pri gledanju. Omogućeno je čak i povećavanje rezolucije za izvorne signale koje nisu snimljeni u visokoj rezoluciji, kao što su DVD-ovi, pomoću tehnologije DRC (Digital Reality Creation) 3.0.

Ono što je još impresivnije u vezi sa serijom X4500 je energetski efikasno Dynamic RGB LED pozadinsko osvetljenje koje se nalazi u unutrašnjosti uređaja.

Zatamnjivanjem tamnijih delova slike dobija se još veći kontrast i veoma dubok prikaz crne boje – kao i mnogo veći opseg boja koji će oživeti vaše filmove. Dostupni su modeli sa veličinama ekrana 55”/138,8 cm i 46”/117 cm koji poseduju zapanjujući dinamički kontrast od preko 1 000 000:1.

Zvučne efekte takođe je moguće optimizovati zahvaljujući šest glavnih zvučnika i dva niskotonca (koji se nalaze u prvoklasnim srebrnim kućištima). Kada kažemo da je u pitanju vrhunsko iskustvo BRAVIA Full HD zabave, bolje od svega što ste do sada imali prilike da vidite ili čujete, stvarno to mislimo

Leave a Reply